Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál ha a pasi akivel ismerkedő szakaszban vagy, felhívna szex után (telefonban lehetett hallani) a másik nővel volt éppen és azt kérdezné hogy vagy? És Neharagudj de nem értem rá üzenni neked napokig bocsi?!
Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 17:29
1/14 A kérdező kommentje:
Szóval hallatszott a telefonban a másik nő ,,lihegése,, erre azt mondja nekem hogy vagy? "És neharagudj de nem értem rá hívni téged elfoglalt voltam".
Te hogy reagálnád le ezt? Mit tennél?
2020. nov. 1. 17:30
4/14 anonim válasza:
A másik nő az csak a szeretője lehet...?!
5/14 anonim válasza:
Ezt csak azért kérdezem, mert az egész helyzet egy beteg baromság amúgy.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom kije a másik nő de ez nagyon durva volt...
2020. nov. 1. 18:30
7/14 anonim válasza:
Figy, ha ti egyszer ugyanazért a pár pasiért tapossátok egymást, akkor mégis mit vártok?
8/14 A kérdező kommentje:
Mivan?
2020. nov. 1. 18:37
9/14 anonim válasza:
Letenném a telefont, és nem venném fel többet, ha ezek után még megfordulna a fejében, hogy keressen.
Az eddigi tapasztalatom alapján viszonylag jól szűröm a férfiakat érzelmi intelligenciára és korrektségre, meg ritkán hagynak cserben az emberekkel kapcsolatos megérzéseim, szóval ha ez megtörténne velem a valóságban, akkor elgondolkodnék azon, hogy hogyan nem szűrtem ki olyat egy ismerkedési szakaszban, aki képes ilyet megtenni.
10/14 anonim válasza:
ilyen a kedves jóképű foszerek , de meg is érdemlítek a manipulációt átverést !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!