Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek már ismerkedni sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek már ismerkedni sem a férfiakkal az anyagi helyzetem miatt, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
A piszkos anyagiak: 150 ezer Ft-ot (nettó) keresek Budapesten, amiből épp kijön az albérleti szobám+rezsi és a kajám. Randizás címszó alatt nem szeretnék otthon ülni a reménybeli párommal a lakásban, kimozdulás pedig a legtöbb esetben költséges (kivéve séta). Azt semmiképo sem szeretném, hogy mindig mindent a férfi álljon, távol áll tőlem az ilyen típusú kihasználás. Diplomás vagyok, egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol mindig is szerettem volna, csak akkor még fogalmam sem volt, hogy ennyire alulfizetnek. Nem ritkák a túlórák sem, egy kezemen meg tudom számolni azokat a napokat egy hónapban, mikor valóban el tudok jönni a munkaidőm végén. A főnököm azt mondja, hogy évente emelkedni fog a fizetésem, jövőre akár már 180 ezret is kereshetek. Ha belegondolok abba, hogy az egész középiskolát végigbukdácsoló exosztálytársam burkolóként (alkalmazott, nem egyéni vállalkozó) több mint 500 ezer Ft-ot visz havonta haza, akkor érzem mennyire igazságtalanok a kereseti viszonyok. Még írhatnék számtalan másik példát.
2020. okt. 29. 15:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nőként kár ezen aggódnod, egy férfi, ha érdeklődik irántad, nem fog foglalkozni a fizetéseddel.

28f

2020. okt. 29. 15:38
 12/42 anonim ***** válasza:
25%
Akkor mi a kérdés? Majd ismerkedsz 10 év múlva.Addigra meg lemondhatsz a normális pasiktól meg a gyerekekről. 🤷‍♀️
2020. okt. 29. 15:39
 13/42 anonim ***** válasza:
18%
Mekkora kamu
2020. okt. 29. 15:42
 14/42 A kérdező kommentje:
Nem keresek görcsösem senkit, de egyre többször gondolok arra, hogy milyen jó lenne már egy tartós, szeretetteljes kapcsolat, nem egyéjszakás kalandok (Tinderes férfiak zöme csak az utóbbit keresi). Nem azon aggódom, hogy a férfi mit fog szólni a fizetésemhez, hanem azon, hogy a közös programjainkon a saját részem hogy fogom kifizetni (pl. étterem, utazás). 26 évesen nem várnék 10 évet az ismerkedéssel.
2020. okt. 29. 15:45
 15/42 anonim ***** válasza:
76%
Tanár vagy? :)
2020. okt. 29. 15:48
 16/42 anonim ***** válasza:
22%
Nem a kereseted a probléma, hanem a hozzáállásod, és a már szinte beteges frusztrációd.
2020. okt. 29. 15:48
 17/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tanár, de kérném, hogy a foglalkozásomat illetően ne találgassatok. Beteges fusztráció? Erre mégis miből következtettél? Egy tényt írtam le.
2020. okt. 29. 15:52
 18/42 anonim ***** válasza:
16%

Kamu.

Ha meg nem, buta vagy kérdező. Miért baj, ha a pasid segít? Ez ALAP, egy kapcsolatban.

2020. okt. 29. 15:53
 19/42 A kérdező kommentje:
Hidd el nem szórakozásból tettem fel a kérdésem. Nem azzal van baj, ha segít, de az, hogy mindent fizet helyettem, az már kihasználás, nem segítség.
2020. okt. 29. 16:01
 20/42 anonim ***** válasza:
18%

19.-nek.

Az a dolga, hogy fizessen! Ráadásul te is adsz/adhatsz cserébe! Pl.: háztartás, szex, társaság,...

2020. okt. 29. 16:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!