Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30+ éves agglegények! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ éves agglegények! Mit rontottatok el eddig, miért vagytok egyedül, miért nincs gyerek, miért nem néznek rátok a nők? Mit csinálnátok másképp, ha vissza lehetne forgatni az időt?

Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 12:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok se helyes, se gazdag. Ennyi pont eleg :)

36F incel

2020. okt. 28. 15:31
 22/41 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 18-as, aki nem azonos a 13. hozzászólóval.
2020. okt. 28. 15:33
 23/41 anonim ***** válasza:
Nem! én vagyok 18-as. Meg a feleségem is
2020. okt. 28. 15:47
 24/41 anonim ***** válasza:
91%

A kérdést több részre bontanám:

- Miért vagyok sikertelen az ismerkedésben? Összességében teljesen átlagos vagyok, viszont baromi rossz a marketingem. Tudom, hogy a célravezető hozzáállás az lenne, ha a pozitív tulajdonságaimat kiemelném és azokkal próbálnám magam "eladni", de én nem ilyen vagyok. Nem tartom magam önbizalom hiányosnak (már), de jó "porszívóügynök" soha nem lesz belőlem, ami ebben a korban már nélkülözhetetlen az ismerkedésnél.

- Mit csinálnék másképp? Ha valamilyen oknál fogva újra tizenéves lehetnék a jelenlegi ismereteimmel, akkor mindenképpen az önbizalomhiány mielőbbi leküzdése és a kommunikáció fejlesztése lenne az elsődleges célom.

- Mit rontottam el? Ez viszont már érdekesebb téma. Ha elrontás alatt azt értjük, hogy egyedülálló maradtam, akkor csupán annyit, hogy ez az egyedülállóság egyfajta kényszerpálya és nem kifejezetten az én döntésem eredménye. Sok korombeli és idősebb ismerős él párkapcsolatban (tehát mondhatjuk sikeresnek), de nem biztos, hogy boldogabbak nálam. A párkapcsolatban élők meg sok esetben az egyedülállókat irigylik, leginkább a sokkal nagyobb szabadságért. Ha pedig belegondolok, hogy egy rossz párkapcsolat sokkal rosszabb, mint egyedül maradni, akkor én a jelenlegi állapotommal valahol a képzeletbeli skála közepén vagyok (rosszabb, mint egy boldog párkapcsolat, de sokkal jobb, mint egy rossz párkapcsolat), tehát lehetne mit javítani, de a "sikerességgel" akár ronthatnék is a jelen helyzetemen.

2020. okt. 28. 21:30
 25/41 anonim ***** válasza:
Van egy alapbetegségem.
2020. okt. 28. 21:40
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
Folyton csak barát lehettem, csak "jóbarát" a nőknél. Valamiért férfiként nem voltam opció nekik. (sportoltam, diplomás vagyok, mielőtt jönne a "tanács") Munkámban ritkán találkozok nőkkel, évente 1-2 új ismerettség van, a lehetőségek hiánya egyre jobban akadályozza , hogy valaha is legyen valakim.
2020. okt. 28. 21:56
 27/41 A kérdező kommentje:
Bánt ez titeket egy kicsit, h szinglik vagytok?
2020. okt. 28. 22:00
 28/41 anonim ***** válasza:
78%
Ma már nem bánt.
2020. okt. 28. 22:02
 29/41 anonim ***** válasza:
78%
27: Miért bántana? Nem csak egyik félen múlik, másrészt pedig már ennyi év alatt megszoktam.
2020. okt. 28. 22:04
 30/41 anonim ***** válasza:
61%

A szüleim rontották el nem én. Idepottyantottak a világ végére egy kis faluba, ráadásul egy lepukkant Kádár-kockába mivel tesze-tosza, lúzer csórók mint a fos.

30/F

2020. okt. 29. 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!