Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ éves agglegények! Mit rontottatok el eddig, miért vagytok egyedül, miért nincs gyerek, miért nem néznek rátok a nők? Mit csinálnátok másképp, ha vissza lehetne forgatni az időt?
Mert így jobb.
Kedvelhetem, szerethetem a női rokonaimat. Sőt, akár kéthetente meglátogathatom az édesanyámat. Segíthetem.
Magamnak osztom be az időmet. Odamegyek ahova akarok. Nincs hiszti. Mindent megtudok csinálni magamnak. Minek ahhoz egy hisztis élőlény?
A lakásom felét, nem viszi el senki. A fizetésem csak az enyém..
Édesapám 35 évesen jött össze az akkor 25 éves anyukámmal.
Apum egy kényelmes,picit lusta ember. Mamámmal élt együtt(volt külön lakása,csak ott albérlők laktak.) Jó állása van,nagyon intelligens,értelmes ember,bár sértődékeny típus.
Én lehetnék kicsit bátrabb, talpraesettebb. Ezt megérzik a lányok, és egyébként is kihat az élet más területeire is.
Viszont, amit másképp csinálnék, az a gimi. Volt ott egy faros-bögyös, szexi lány, festett vörös hajjal. Ő belém volt esve, a mai napig nem tudom miért, egy ilyen balekba, mint én. Szóval ha visszamennék, bátrabb lennék és összejönnék vele. 30f
#13 elég elkeseredett lehetsz, ha a nők hisztijére fogod azt, hogy nincs senkid. Azért nincs senkid, mert így látod a világot. Normális barátnőnek semmi baja azzal, ha kedvelsz női ismerősöket/rokonokat, normális nő szívesen megy veled meglátogatni az édesanyádat, normális nő mellett is mehetsz ahova akarsz mert egy normális nő nem korlátozó, normális nő nem viszi el se a lakásod, se a pénzed, mert neki is van jövedelme és 50-50 tudtok mindent fizetni.
6 éve kapcsolatban élek a barátommal, együtt lakunk, elszokott járni fesztiválozni is nélkülem, minden héten találkozik a barátaival, a szülei imádnak és mindig hívnak engem is, vannak lány barátai akiket én is nagyon kedvelek, én még kicsit több fizetést is keresek mint ő (ő 250 körül, én 280), ezáltal soha nem kértem tőle semmit, albérletet, rezsit, bevásárlást mindig felezzük, ha nekem kell bármi, saját pénzből megveszem.
Azta, mekkora hisztigép vagyok. Szörnyű lenne egy ilyennel élni, valóban... talán azon gondolkozz el, miért így látsz minden nőt, és mi lehet az oka, hogy ők észre se vesznek téged.
26L
17:
Van egy kivétel.Nagy dolog.
Mint egy puffogó ovis :D ilyen mentalitással ne is várj csodát.
Csak akkor ne úgy állítsd be, hogy TE nem akarsz "hisztigépet", hanem valld be, hogy téged nem akar senki, még a legalja hisztigépek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!