Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz azt mondani egy nőnek, ha kèrdezi h hol èlsz 35 èvesen, ès azt mondod h anyámnál, mert jövőre lesz meg az önerőm egy saját lakasra?
De ha én megkérdezem valakitől, hogy hol laksz, akkor arra vagyok kíváncsi hogy merre, nem arra, hogy anyjával lakik-e. Ha meg nem ismerkedtek, az is más, amikor az emberek beszélgetnek és összehasonlítják a helyzetüket. Példa még a munka: amikor azt kérdezem, mi a munkája, hol dolgozik, akkor arra vagyok kíváncsi hogy mit csinál, szereti-e. Abból, hogy a Boschnál dolgozik logisztikán mondjuk, nem tudok és nem is akarok leszűrni semmit a fizetéséről. Ismerek én multinál 250-et kereső embert, meg olyat is, aki a kétszeresét.
Eleve azt nem értem, miért kell rögtön magyarázkodni, vagy akár megosztani részleteket. Én sem mondom el, hogy saját lakásban élek, a munkámból mondjuk lehet következtetni, mert tanár vagyok, de mint látom azért abból sem, mert állítólag azzal is lehet 250-et keresni, nem tudom, hogyan. Bértábla van. Na mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!