Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire gáz azt mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz azt mondani egy nőnek, ha kèrdezi h hol èlsz 35 èvesen, ès azt mondod h anyámnál, mert jövőre lesz meg az önerőm egy saját lakasra?

Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 07:11
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
utolsó, de lássa, hogy van célom, nem felélek mindent.
2020. okt. 26. 11:29
 22/36 A kérdező kommentje:
Mert nekem van 34 éves mérnök ismerősöm, egész jól-keres 380 at, 200 a kiadása a többit meg nem fogja meg (pl 100 ezret), hanem elkölti csajokra, hobbijára, vagy új számítógépet vesz belőle, elbulizza, elutazza és van összesen 1 millió félretett pénze.
2020. okt. 26. 11:31
 23/36 anonim ***** válasza:
Hát és ő tud csajozni úgy, hogy felél mindent? Akkor mégsem ez a gond :D
2020. okt. 26. 11:46
 24/36 A kérdező kommentje:
nagydumás, azért
2020. okt. 26. 11:47
 25/36 anonim ***** válasza:
Akkor ne azt kérdezd, hogy baj-e ha ezt válaszolod arra a kérdésre, hogy hol élsz. Hanem hogy baj-e, hogy nem vagy nagydumás csávó.
2020. okt. 26. 12:17
 26/36 anonim ***** válasza:
8%
Pedig azért ennyi idősen már elkellene saját lakás, kocsi, minimum évente 2x külföldi tengerparti nyaralás. Aki a szüleivel él az lúzer.
2020. okt. 26. 16:57
 27/36 anonim ***** válasza:
Gaz, de én azt mondanám neki hogy keressen meg jövőre mikor már egyedül el a saját lakásában amit fizet.
2020. okt. 26. 18:21
 28/36 anonim ***** válasza:
2: Valóban érdekes , mert általában tőlem nők még akkor is megkérdik hol/kivel élek, ha nem randiról van szó. Mondjuk ismerkedik új kollégaként, ilyesmik.
2020. okt. 26. 18:30
 29/36 anonim ***** válasza:

De ha én megkérdezem valakitől, hogy hol laksz, akkor arra vagyok kíváncsi hogy merre, nem arra, hogy anyjával lakik-e. Ha meg nem ismerkedtek, az is más, amikor az emberek beszélgetnek és összehasonlítják a helyzetüket. Példa még a munka: amikor azt kérdezem, mi a munkája, hol dolgozik, akkor arra vagyok kíváncsi hogy mit csinál, szereti-e. Abból, hogy a Boschnál dolgozik logisztikán mondjuk, nem tudok és nem is akarok leszűrni semmit a fizetéséről. Ismerek én multinál 250-et kereső embert, meg olyat is, aki a kétszeresét.

Eleve azt nem értem, miért kell rögtön magyarázkodni, vagy akár megosztani részleteket. Én sem mondom el, hogy saját lakásban élek, a munkámból mondjuk lehet következtetni, mert tanár vagyok, de mint látom azért abból sem, mert állítólag azzal is lehet 250-et keresni, nem tudom, hogyan. Bértábla van. Na mindegy is.

2020. okt. 26. 18:52
 30/36 anonim ***** válasza:
29: Azért az "egyedül élsz"? És hasonló kérdések elég nehezen érthetők szerintem félre.
2020. okt. 26. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!