Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire gáz azt mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz azt mondani egy nőnek, ha kèrdezi h hol èlsz 35 èvesen, ès azt mondod h anyámnál, mert jövőre lesz meg az önerőm egy saját lakasra?

Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 07:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Ha valóban így állsz, tehát jövőre meglesz az önerőd egy saját lakásra, fogod tudni fizetni a hitelt, és fenntartani magad a továbbiakban, akkor nem gáz. Nagyobb városokban, főleg a fővárosban ez nem olyan egyszerű sajnos, ha nem olyan családba születtél, ahol tudnak anyagilag támogatni.

Gáz akkor lenne, ha emellett nem segítesz be szüleidnek semmit, nincs semmi önállóságod, szóval tulajdonképpen egy nagy gyerekként élsz még ennyi idősen.

2020. okt. 26. 09:04
 12/36 anonim ***** válasza:
4%

Az "egyetlen női válaszolónak" üzenem:

Azért írunk mi férfiak az ilyen kérdésekhez, mert megosztjuk a tapasztalatainkat, amelyek a VALÓS életből származnak. Mert bár tudjuk mi, hogy gyakorin egyik nő sem "olyan", de azért a valóság mégiscsak mást mutat...

Az én tapasztalataim azt mutatják, hogy már 22 éves kortól is gáz a nők szemében, ha szülőkkel laksz. (Itt most nyilván az átlagos esetről beszélünk, a sima lakásról, esetleg házról, nem a hatalmas területű gazdagok villáiról.)

Zavarja őket. Nem mennek fel úgy szívesen a férfihoz, hogy az a szülőkkel lakik. Ha felmennek, feszengenek, kényelmetlenül érzik magukat.

És persze jól a fejükhöz is lehet vágni, hogy "neked könnyű mert anyuci mindent megcsinál".

Hidd el, nem a levegőbe beszélek. Ha egy ismertség eljut odáig, hogy akkor ideje lenne együtt aludni talán - a férfi lakóhelye döntőben befolyásol. Ha egyedül lakik, akkor felmennek. Ha az anyjával, akkor nem.

És én még mindig nem vagyok 30! Mégis ilyen tapasztalataim vannak. Akkor el bírom képzelni, hogy 35 körül már mi lehet a nők álláspontja!

Anyáddal laksz? Instant bukó!

2020. okt. 26. 09:20
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
főzök, mosok takarítok. Nem a főváros, megyei jogú város. Itt 15 egy normális lakás-
2020. okt. 26. 09:21
 14/36 anonim ***** válasza:
79%
lehetne szórnom a pénzt albérletre átlagos fizetésből, de akkor megnézném, hogy hány évesen lenne meg az önerőm a lakásra. 45? Persze ha keresnék 500 at (mint itt mindenki) akkor igaz lenne, hogy pár év alatt összejön, de 200-300 közötti bérből, hogy 120 az albi+50 a kaja+ rezsi, meg egyebek, na úgy évtized kellene hozzá.
2020. okt. 26. 09:24
 15/36 anonim ***** válasza:
ÉS mondom, ez nem a főváros, hogy még az utolsó 8 osztályos Kisjóska is 250 et kap, ez keményen Kelet-Magyarország, Nyíregyháza. Nagyon nem dobálják hozzád még mérnöki (nem vayok az) végzettséggel sem a 350-500 ezreket...
2020. okt. 26. 09:26
 16/36 anonim ***** válasza:

A 14-esnek igaza van.

Az átlag ember vagy ezt, vagy azt teheti meg.

Ha 2-en vagyunk 1 albérletre akkor úgy még félre lehet tenni.

2020. okt. 26. 09:27
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nőként válaszolok, erre a kérdésre, hogy "hol élsz?" én arra gondolnék, hogy hol - tehát merre? Város, kerület, környék, esetleg milyen ház/lakás. Ha arra vagyok kíváncsi, hogy kivel, akkor úgy kérdezném, hogy "kivel élsz?"

Mielőtt párommal összejöttem volna, tudtam, hogy hol él. Egy városban lakunk, ismertem, hogy melyik ház, környék. No most egy ilyen családi háznál az lett volna meglepő, ha nem laknak ott a szülei is, hanem egyedül próbálja ezt fenntartani, kerttel, stb.... :D Sosem zavart, hogy velük lakik - arról nem is beszélve, hogy én is hasonló helyzetből jövök. Nem volt ebből probléma, most sem lenne, csak sajnos a szülei azóta meghaltak.

2020. okt. 26. 09:55
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

És miért kell ezt első randin megbeszélni? Ha valóban firtatja a hölgy és nem elégszik meg azzal a válasszal, hogy "a Corvin közben" vagy mit tudom én, és faggatózik, hogy saját lakás-e stb akkor ugyanúgy ki kell őt is kérdezni. Ha ő is otthon lakik akkor rá lehet bólintani, hogy aha, te is otthon laksz, mint én.

Bár én olyan bunkóval nem is akarnék második randit, aki személyes dolgokról faggatózik az elején.

2020. okt. 26. 09:57
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem kell ecsetelni hogy mikor lesz meg az önerő így magadtól, az már eleve azt sugározza, hogy feszélyes téged a helyzeted.
2020. okt. 26. 11:26
 20/36 anonim ***** válasza:
*feszélyez
2020. okt. 26. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!