Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz azt mondani egy nőnek, ha kèrdezi h hol
èlsz 35 èvesen, ès azt mondod h anyámnál, mert jövőre
lesz meg az önerőm egy saját lakasra?
Ne agyalj, h gáz e. Ez van ezt mondd. majd ő eldönti neki gáz e.
úgyis kiderülne.
2020. okt. 26. 07:13
Érdekes, én senkit sem kérdezek meg, hol él. Max annyi érdekel elsőre, hogy melyik kerületben lakik. Biztosan én vagyok a furcsa, de nőként eszembe sem jutna ilyen kérdéseket feltenni, és ha tőlem ilyet kérdeznek én is csak helymeghatározó válasszal szolgálok, eszembe sincs megadni a lakás paramétereit és hogy ki a tulajdonos. (Amúgy saját lakás, de ehhez mi köze valakinek akivel most találkozom először, másodszor?)
2020. okt. 26. 07:59
Hát figyelj, végül is, folyamatban van, egy szava sem lehet. Amúgy meg, egyrészt, nagyon nem ez alapján kéne mérlegelnie, másrészt meg, az illető nő talán már kapásból sikeres, több diplomás, tapasztalt vállalkozónőként/vezérigazgatónőként, független egyedülállóként mászott elő az anyja hasából? Semmiféle célt nem azonnal, egy csettintésre ér el az ember, hanem apró lépésekben, fázisonként.
2020. okt. 26. 08:03
A szülőkkel élés minden nőnél kizáró ok. Szerintem hanyagold a csajozást, amíg nincs lakásod!
2020. okt. 26. 08:10
35 évesen anyáddal lakni... Hát nézd, ha külsőre egy 10/10-es vonzó alfahím vagy akkor még lehetnek szexkapcsolataid.
De amúgy felejtsd el az ismerkedést. Velem már 25 évesen is érzékeltették a nők, hogy ez mennyire mínusz. 35 évesen az ő szemükben már csak az "L" betű hiányzik a homlokodról.
2020. okt. 26. 08:40
Azért vicces, hogy én voltam az egyetlen női válaszoló (kettes), de úgy látom, itt csak a férfi részről panaszkodás és sztereotípiák mennek.
2020. okt. 26. 08:46
Ez a lúzer vonyítás gáz, meg hogy 35 éves férfi létedre nincs elért státuszod, se vagyogyod és csak anyukádék kisszobájában élsz még mindig. Mi a szart csináltál az elmúlt 20 évben? Minden nap idejöttél nyafikázni a gyakorira? Pénz meg státusz nélkül esélytelen nőt szerezni ennyi idősen már tudhatnád. Vagy elkezdődött az időskori elhülyülés?
2020. okt. 26. 08:48
Persze, #6-os! Ha az ember mindenütt folyton csak a lefitymálást, gúnyolást, lenézést kapja, egy idő után már reflexből támadással reagál mindenre!
Ez olyan, mintha pl. gy kóbor macskába mindenki belerúg, akkor egy idő után már vagy fújtatva karmol mindenkit, vagy reszketve fog menekülni a legnagyobb macskaimádó elől is, aki megetetné.
(nem neked szól #6-os, hanem általánosságában)
2020. okt. 26. 08:53
Értem én, de eddig az egyetlen női válasz még mindig annyi volt, hogy a hol élsz kérdést általánosságban értjük és mi is így válaszolunk rá. Nyilván nem cicababákról meg golddiggerekről beszélek, hanem normális nőkről. Néha azt érzem, a férfiak maguktól mennek bele ezeknek a témáknak a kitárgyalásába aztán meg azt mondják, a nők ezeket kérdezik, de nem.
2020. okt. 26. 08:57
Az mindig attól függ, hogy miért laksz otthon.
Nekem pl. nemrég váltak el az útjaim a barátnőmtől/ élettársamtól, vettünk fel kölcsönt is, vettük egy házat, de szétmentünk, egyedül egyikünknek sem kellett.
Bazira nehezen eladtuk hitellel.
Költöztem haza. Szerencsére családi házunk van, csak anyum él, így eléggé jól elférünk.
Ez februárban volt.
Jelenleg még nem tudom mit tegyek, fektessek e bele egy lakásba, vagy menjek albérletbe, habár egyedül nem szívesen mennék albérletbe.
Ha kérdezik a nők elmondom , hogy jelenleg otthon élek anyámmal. Ha valakinek ez nem tetszik hát akkor tehet egy szívességet. Nem izgat.
2020. okt. 26. 08:59
Kapcsolódó kérdések: