Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tök felesleges udvarolni, kezdeményezni a nőknél?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy teljesen felesleges bármilyen energiát is idegen nőkbe tenni. Az esetek többségében ha bejössz egy csajnak akkor úgy is ő fog kezdeményezni. És nem ezekre a félreérthető jelzésekre gondolok, hanem teljesen egyértelmű jelzéseket adnak a nők ha bejössz nekik.2020. okt. 24. 16:03
11/17 anonim válasza:
Érdekes téma. Ekezdesz udvarolni, az elején szuper, jól áll. Éled a párkapcsolati életed. Majd átbillen az egész, ez miatt leszel lúzer hogy még mindig udvarolsz. Megnősülsz, majd pont a figyelmességed, kedvességed miatt tart a feleséged egy nullának, és a szomszéd Tibiről álmodozik, hogy ő mennyire férfias, amiért éli az önálló életét.
Tanuld meg, a nőknek hosszú távon semmi sem lesz jó!
12/17 anonim válasza:
Nem érdemes nyomulni. Akinek tetszel az majd jelzi.
13/17 anonim válasza:
nem szokták jelezni, persze már 35 vagyok, lehet ezért sem
15/17 anonim válasza:
13. dehogy nem jelzik. Nem hívnak randira, de rájuk van sokszor írva, hogy többet szeretnének :D
17/17 anonim válasza:
16. elég a szemükbe nézni, vagy a testbeszédüket megnézni. Legyeskednek, megpróbálják felhívni a figyelmed magukra. Beszélgetést kezd, bármilyen témáról. Rengeteg jel van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!