Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti mit vártok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti mit vártok el a nőktől?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 15:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
Minden második szót ki kellene csillagozni, úgyhogy inkább nem kezdek bele.
2020. okt. 23. 15:59
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

1# Miért kellene kicsillagozni?

Azt várom el, amit magamtól is elvárok.

2020. okt. 23. 16:01
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Amit magamtól is. Nem konkrétumokban értem, hanem mentalitásban. Legyen igényes, tanult, legyen akaratereje, önkritikája, tartozzon az értékrendjébe a sport szeretete, az önállóság igénye, a hűség, stbstb... Nem kell egy életművész kitartott buta qrva pl. :D
2020. okt. 23. 16:07
 4/18 anonim ***** válasza:
48%

Igazából én már nem várok el semmit, mert rá kellett jöjjek, hogy akkor is csalódni fogok, ha a legapróbb dolgokat várom csak el, mint például azt, hogy megbízhassak benne, illetve foglalkozzon velem. De ez egyáltalán nem a nők hibája, hanem az enyém.

Alapesetben régen bizalmat, intelligenciát és azokat a dolgokat vártam el amit én is nyújtani tudtam.

F

2020. okt. 23. 16:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

2# voltam, miért nem jó a válasz? Várjak el többet? Vagy kevesebbet? Soha nem lehet senkinek megfelelni, így aztán az a legdemokratikusabb, ha egyenlőek az elvárások magammal szemben és a nővel szemben.

Ez így elég pc, nem?

2020. okt. 23. 16:11
 6/18 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok, mint a 4-es. Régen én is azokat vártam el, amit én is nyújtani tudok, aztán egyre inkább rájöttem, hogy ez túl soknak számít.

Ma már csak azt várnám el, hogy legyen valaki, akivel kölcsönösen élvezzük a szexet egymással, lehetőleg hűséges és legalább önmagát képes legyen eltartani.

Mégsem találok és 30 fölött már nem is fogok senkit...

2020. okt. 23. 16:52
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, nekem nőként elég sok harminc fölötti nőismerősöm van, aki még sosem csalt meg senkit és eltartja magát. Mind intelligens, diplomás nő. Nem tudom, te hol keresel....az életben próbáltad már?
2020. okt. 23. 16:58
 8/18 anonim ***** válasza:
22%
Blablabla... Olyan párod lesz, aki jut. Ha belegondolok hogy milyen vagyok, és milyenek lennének a magamról mintául vett tulajdonságok, akkor már az is jó, ha max. 50%-ban tudja hozni egy nő. Nincs itt párválasztás, csak a másik elutasítása.
2020. okt. 23. 17:42
 9/18 anonim ***** válasza:
Értem, tehát nem lehet veled beszélgetni, mert elutasítod más véleményét és csak a magad igazát hajtod. Hát így....soha senkinek nem fogsz kelleni. A saját tapasztalatod pedig nem univerzális.
2020. okt. 23. 17:48
 10/18 anonim ***** válasza:

Kb amit magamtól is.

De neki puncija legyen ne kukija :)

Ne feszes kemény melle legyen hanem finom puha :)

És ha lehet ne legyen szőrös a lába....

2020. okt. 23. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!