Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket nem bosszant, hogy a legtöbb nő tagadja a férfitöbbletet és azt, hogy nekik sokkal-sokkal könnyebb a társkeresés?
Statisztikák is alátámasztják, hogy egy átlagos (mondjuk 10/6-os) férfi az minden második nőt jobbra húz Tinderen vagy egyéb társkeresőn. Míg egy átlagos nő csak minden huszadikat!! Ami azt jelenti, hogy minden 10 szingli férfire jut 1 szingli nő.
Mégis a legtöbb nő tagadja még a férfitöbblet tényét is, valamit azt hogy nekik egy fikarcnyit is könnyebb lenne a társkeresés.
Ez nem bosszant titeket, férfiakat?
#27: "Mit vártok? Majd jótékonyságból nőket oszt az állam?"
Nem, hanem esetleg felhívja az emberek figyelmét a problémára és ahogy Indiában meg Kínában eltolódott amiatt, mert a fiúgyerek volt csak érték, a nő értéktelen, talán fordítva lenne és a lány gyerek számítana értékesebbnek. Rá több lenne az állami támogatás vagy akármi.
Sokféleképp lehetne megoldani a problémát.
"Mindig is így volt: nem volt mindenkinek párja. Eddig se volt erre megoldás, pedig pár millió éve fennáll a probléma."
Azért fogan valamivel több férfi, mint nő, mert a múltban minden időszakban több férfi hullott el. Az ókorban, őskorban, középkorban, huszadik századi két világháborúban. Egyedül most értük el, hogy a férfiak elnőiesedtek (egészségtudatosság, metroszexualitás) a nők pedig elférfiasodtak (férfias szakmák, ivás, dohányzás, felelőtlen életvitel stb.), így ez a tendencia magától nem fog megoldódni.
"Több nőnek lesztek kívánatosak a rohadó belsőtökkel?"
Amikor a kényes embernek kitöltök egy pohár csapvizet többféleképpen reagálhat.
- Nem iszom csapvizet, fúj!
- Nem elég hideg.
- Csak bubis vizet iszom.
- Nem iszom idegen pohárból, hamar kipattog a szám széle.
Ha ugyanezt a pohár vizet egy sivatagban kínálom fel egy zarándoknak, aki fél napja nem ivott egy kortyot sem még azt is le fogja szarni, hogy úszkál-e benne 1-2 homokszemcse meg döglött szúnyog.
#31 "Nem, hanem esetleg felhívja az emberek figyelmét a problémára és ahogy Indiában meg Kínában eltolódott amiatt, mert a fiúgyerek volt csak érték, a nő értéktelen, talán fordítva lenne és a lány gyerek számítana értékesebbnek. Rá több lenne az állami támogatás vagy akármi."
Nyuszifül, hogy gondolod, ha több az állami támogatás a lánygyerekre, akkor mindenki lányt szül majd? Ezt nem lehet előre kiszámolni. Ezekben az országokban pedig nem azért van több fiú, mert a fiú gyerekre támogatás jár, hanem mert a lánycsecsemők többségét megölik. Szóval ezt szeretnéd, öljük meg a fiúcsecsemőket? Normális-e vagy????
A sivatagos hasonlatod meg azért nem jó, mert sok nő él ma is egyedül, egyszerűen azért mert nem talál megfelelő férfit.És mivel nem ribi, nem szexel össze-vissza, hanem elvan a kis vibrijével amíg nem talál megfelelőt. Szerinted összejönne normális nő egy számára nem vonzó pasival, csak mert kevés férfi van? Dehogy is! Inkább egyedül, no problem.
Az egyetlen módja hogy a hozzád hasonló buta, értéktelen pasiknak is jusson nő az lenne, ha a nők jogait ismét elvennék, nem dolgozhatnának és egy férfi kellene, hogy eltartsa őket. De ez még egyszer nem fog előfordulni. Szóval inkább fejleszd magad rinyálás helyett.
#32: A példa annak a szemléltetésére szolgált, hogy mindig a rendelkezésre álló lehetőségekből választod ki a vélhetően legjobbat.
Teljesen megértem a női álláspontodat, hogy nőként számodra a férfitöbblet az előnyös, mert így alapból kiszelektálódnak a selejtek és számodra mindig lesz friss utánpótlás, még 50-es nőként is találhatsz fiatal kigyúrt fiút is akár és az egymással versengő férfiak sokkal vehemensebben fognak versengeni a kegyeidért akkor is, ha túlsúlyos átlagcsaj vagy.
Nincs ezzel semmi baj, korrekt embernek tartom, aki ezt őszintén bevallja.
Azt viszont nem, amikor meg akarja magyarázni, hogy nemúgyvanaz.
Viszont két dolgot nem árt, ha azért a fejedben tartasz.
1. A vibrátortól nem kapsz csókot, ölelést, simogatást, összebújást, törődést, nem lep meg spontán kis romantikus dolgokkal, nem kapsz tőle szeretetet, nem áll melletted, amikor szükséged van valakire, nem tudsz beszélgetni vele.
2. Az élet nem igazságos, bármennyire is szeretnénk ebben hinni, nem mindig azok kerülnek a tápláléklánc aljára, akik megérdemlik. És ez az élet minden területére igaz. Rengeteg minden múlik a véletlenen.
És elfogadom, hogy a szerelem és a vonzalom nem működik parancsszóra és nem tudatos döntés eredménye, de te meg ne próbáld meg megcáfolni azt, hogy például az a lány, aki összejött egy agresszív börtöntöltelékkel és beleszeretett az ne találhatott volna CSAK A KOROSZTÁLYÁBAN a 2-3-4 ezer férfi (és +/- 2-3 évvel számolva 6x3000, tehát durván 18000 "extra felesleg férfi" közül olyat, akit kicsit is vonzónak talál... Még akkor is, ha extra válogatós és olyan kritériumai vannak, hogy 180-190 között, izmos, barna szemű, diplomás...
Mert az esetek többségében inkább arról van szó, hogy összejön a selejt emberrel, beleszeret, akár gyereket is szül neki és meg sem ismeri azt a srácot, akivel esetleg boldog lehetett volna.
#33: Nem lányt szül, hanem kisebb eséllyel megy abortuszra, ha lányt vár. Illetve vannak tudományosan megalapozott megfigyelések is arról, hogy az ovuláció mely szakaszában illetve milyen táplálékokat fogyasztva lehet növelni az esélyét annak, hogy a megfogant magzat lány vagy fiú legyen.
De mondok egyszerűbbet. Lányokat jobban fogadnának örökbe, ezért nem hordanák őket 17 évesen el embercsempészek prostituáltnak, vagy nem szöktetnék meg őket kancigányok, mert az állami intézeti körülményektől még az is jobb, aztán nem kényszerítenék őket prostitúcióra, nem szoktatnák rá a drogokra.
"sok nő él ma is egyedül, egyszerűen azért mert nem talál megfelelő férfit."
Ha ennyi férfi közül nem talál, akkor ott bizony benne van a hiba. De felajánlottam már, hogy teljesen ingyen vállalom, hogy ilyen nőket összehozom olyan férfiakkal, akik megfelelnek az igényeiknek.
Kánya Kata például ebből él, én teljesen ingyen kínálnám ezt a szolgáltatást.
De nem jelentkezett senki. És tudod miért? Mert ilyenkor mélyen magukba néznek és elgondolkodnak, hogy bennük van a hiba, mert valóban lenne lehetőségük a környezetükben is rengeteg férfivel összejönni, de egyiket sem tartják vonzónak. Pontosan, ahogy te mondtad, nem fognak számukra nem vonzó férfivel összejönni akkor sem, ha mindenben tökéletes lenne számukra.
Aki iránt pedig vonzalmat éreznek annak a személyiségével vannak problémák, vagy agresszív, vagy nős vagy csak szexet akar vagy munkanélküli vagy akármi.
De szerencsére nem minden nő áll így hozzá.
"Az egyetlen módja hogy a hozzád hasonló buta, értéktelen pasiknak is jusson nő"
Ezt honnan veszed? Ismersz? Tudsz rólam bármit is, hogy névtelenül támadsz? Kérlek fejtsd ki, hogy miért gondolod így.
Illetve olvasd el újra, amiket írtam és értelmezd újra, hogy hol írtam olyasmiket, amiket te beleláttál. Szalmabáb érvelésnek hívják amit te csinálsz: [link]
Ez nem szalmabáb érvelés, ugyanis amit írtam, nem érv volt. Itt rinyálsz, nyilván mert nem jut nő. Hülyeségeket írsz, erre felhívjuk a figyelmedet ketten is, valódi érvekkel, de te hajtod a magadét. Ha nem faragsz magadból férfit, nem lesz nőd.
Lehet, hogy a vibri nem csókol meg, de olyan férfi ne is csókoljon, akihez nem vonzódok. Szerencsére nem vonzanak a bűnöző egyedek, eleve IQ szint szerint válogatok. Mindenesetre továbbra is fenntartom, hogy felőlem lehet nőtöbblet vagy férfitöbblet, én akkor is csak azzal vagyok hajlandó összejönni, akivel összeillünk.
Amit meg leírtál nem női tulajdonság. Ismerkedtem már olyan pasival aki teljesen rám cuppant, mert az intelligens nők jönnek be neki és jó sokat beszélgettünk könyvekről, filmekről, tudományról, művészetről. Aztán mégsem kellettem neki, mert nem vagyok elég karcsú az ízlésének. (Nem vagyok kövér amúgy)Volt aki szerint nem szép az arcom. De előtte oda-meg vissza volt értem. Úgyhogy művelt férfiak között is van olyan, mint a művelt nők között, hogy lenne hozzá illő, minden klappolna, de külsőre nem az esete. És ők sem jönnek össze olyan nővel aki nem vonzza őket. Én ezt magamon tapasztaltam, nem is egyszer. Nincs különbség a nők és férfiak között ezen a téren, aki átlagos külsővel rendelkezik, az sokaknak nem jön be, másoknak meg igen. Sajnos én többnyire olyanoknak tetszem, akik bár rendes emberek, de nincs bennünk semmi közös. Az, hogy te találnál nekem 10 pasit, akikkel szerinted nincs semmi baj, nem jelet semmit. Mert normális ember nem jön össze olyannal, akivel nincs semmi baj- de nem vonzódik hozzá és nem illenek össze. Hiába vonzó egy pasi, ha segédmunkás és nem tud helyesen írni sem, nem érdekel, hogy amúgy milyen jó ember, mert beszélgetni nem fogunk tudni semmiről.
Ez nem női álláspont, baba, sima álláspont. Nincs neme.
"A vibrátortól nem kapsz csókot, ölelést, simogatást, összebújást, törődést, nem lep meg spontán kis romantikus dolgokkal, nem kapsz tőle szeretetet, nem áll melletted, amikor szükséged van valakire, nem tudsz beszélgetni vele."
A legtöbb férfitól sem. Tőlük még kielégülést sem. Vannak ilyen férfiak, csak nagyon kevesen. Tehát teljesen mindegy, hogy többen vannak, nem 100%-uk felel meg külsőre és belsőre.
"de te meg ne próbáld meg megcáfolni azt, hogy például az a lány, aki összejött egy agresszív börtöntöltelékkel és beleszeretett az ne találhatott volna CSAK A KOROSZTÁLYÁBAN a 2-3-4 ezer férfi (és +/- 2-3 évvel számolva 6x3000, tehát durván 18000 "extra felesleg férfi" közül olyat, akit kicsit is vonzónak talál"
Nem cáfoltam, meg sem próbáltam. Erről nem volt szó. De itt meg befigyel valami, amit te következetesen figyelmen kívül hagysz: az emberi tényező.
Először egyezzünk meg abban, hogy egy agresszív börtöntöltelék bárki számára objektíven rossz választás. Írtál az önismeretről - nem mindenki gyakorolja. A szóban forgó nő nem logikusan választotta ki ezt az embert. Lehetnek a gyerekkorából hozott berögzülések. Lehet, hogy az anyja mintáját követve olyan társat választott, mint amilyen az apja, mert ebben a dinamikában ismeri a szerepét.
"Mert az esetek többségében inkább arról van szó, hogy összejön a selejt emberrel, beleszeret, akár gyereket is szül neki és meg sem ismeri azt a srácot, akivel esetleg boldog lehetett volna."
Amíg nem gyakorol önismeretet, addig egy objektíven egészséges kapcsolatban nem lesz boldog. Hiába van az, hogy ez a pasi papíron jobb, mint az, az élet is jobb lenne vele - ezt sokan nem fogják fel, és nem is lehet kényszeríteni őket.
Mert akkor elérkeztünk oda, hogy neked, vagy akárkinek, nem az az altruista szándéka, hogy ez a nő boldog legyen, hanem hogy ez a nő az ő nője legyen.
#36: "felőlem lehet nőtöbblet vagy férfitöbblet, én akkor is csak azzal vagyok hajlandó összejönni, akivel összeillünk."
De nőtöbbletnél meg te panaszkodnál, hogy igényes nőként neked miért nem JUT olyan pasi, akit elhappolt előled valami butuska cicababa és a srác szenved mellette, de már beleszeretett, így késő.
"Úgyhogy művelt férfiak között is van olyan, mint a művelt nők között, hogy lenne hozzá illő, minden klappolna, de külsőre nem az esete."
Értelmezd a különbséget aközött, hogy vannak olyan férfiak, akik válogatnak, legtöbbször mert abban a pozícióban vannak és aközött, hogy csak ilyenek vannak a szinglik között.
"Volt aki szerint nem szép az arcom. De előtte oda-meg vissza volt értem."
Nem lehetséges, hogy nem is a külsőddel volt baja, hanem a randik során olyan megnyilvánulásaid voltak, amik elvették a kedvét az egésztől? A "nem szép az arcod" meg egy sokkal egyszerűbb tőmondat volt annál, mintha összefogalmazza gondolatai komplexitását teljes valóságában, például, hogy:
"Vonzónak talállak, de hozzád hasonló arcú nőt vagy tőled vonzóbbat is találok anélkül, akik számomra optimálisabb belső tulajdonságokkal rendelkeznek." esetleg "Volt már a múltamban hozzád hasonló arcú vagy tőled vonzóbb nő, akivel kevesebb macera volt és keresek tovább."
esetleg még "Nekem tetszik az arcod, de az összes ismerősöm, akinek mutattalak fintorgott és húzta a száját én meg nem azért alakítottam ki ezt a sokoldalú, intelligens, művészetkedvelő imidzset magamról, hogy aztán megszóljanak a hátam mögött, hogy "szegény pára, intelligens, jóképű, sikeres és nézd meg csak ilyen fura arcú csaj jutott neki.""
A férfiak azért sokkal racionálisabbak, nekünk nem kellenek pillangók a hasunkban meg speciális érzés meg rezgés meg bizsergés, elsőre látjuk, hogy kihez vonzódunk, aztán utólag maximum javítani vagy rontani tud rajta a belső tulajdonságai által. De attól még a vonzalom adott, maximum szélsőséges esetben még szexre is offoljuk inkább, mert túl macerás vagy gázos, ellenkező esetben meg jön a "vakszerelem" férfi megfelelője, amikor úgy érezzük megtaláltuk a tökéletes nőt, aki nem csak külsőre szép és vonzó, de a tulajdonságai is olyanok, hogy el tudnánk vele képzelni egy életet és ha még a környezetünket is elfogja a sárga irigység, hogy milyen fullos nőnk van, akkor aztán a mennyországban járunk.
"De nőtöbbletnél meg te panaszkodnál, hogy igényes nőként neked miért nem JUT olyan pasi, akit elhappolt előled valami butuska cicababa és a srác szenved mellette, de már beleszeretett, így késő."
Ki akar olyan pasit, akinek 1) buta cicababa kell, 2) szenved egy kapcsolatban, és nem lép valamerre?
"és ha még a környezetünket is elfogja a sárga irigység, hogy milyen fullos nőnk van, akkor aztán a mennyországban járunk"
Na ez... ez nem is férfi a szememben, ez pasika.
Minek pasi, ha ilyen gyerekes, szánalmas agya van. Racionális, nincsenek érzelmei, és az érdekli csak, hogy a haverjai basznák-e a nőjét. Wow.
#37: "A legtöbb férfitól sem. Tőlük még kielégülést sem. Vannak ilyen férfiak, csak nagyon kevesen. Tehát teljesen mindegy, hogy többen vannak, nem 100%-uk felel meg külsőre és belsőre."
Inkább úgy fogalmaznék, hogy akit vonzónak találsz azt rajtad kívül több nő is vonzónak találja, így egész életében nem szorult rá arra, hogy nagyon megerőltesse magát az ágyban, mert mindig talált olyan nőt, aki kiszolgálta őt.
Akit meg nem, azt jó eséllyel rajtad kívül nagyon sok nő sem, így esélye sincs bizonyítani.
"Először egyezzünk meg abban, hogy egy agresszív börtöntöltelék bárki számára objektíven rossz választás."
Így van, de nők között azért ritkább ez a típus. A női megfelelője inkább az aranyásó, aki lehúzza a férfit, a házisárkány, aki lelkileg terrorizálja a férfit és papucsot csinál belőle, illetve a fehérmájú, aki változatosság és izgalommániás és akkor is megcsalja a párját, ha minden jól működik köztük, mert nem bír a vérével.
"Amíg nem gyakorol önismeretet, addig egy objektíven egészséges kapcsolatban nem lesz boldog."
De azért nem mindenki annyira sérült lelkileg, hogy mazochista legyen és már jól se érezze magát normális kapcsolatban. Vannak átmenetek, nem csak fekete-fehér állapotok.
A választás pedig lehet minta alapján logikus, csak önismeret hiányában a mögötte húzódó logikát nem látja a nő vagy ha rávilágítasz nem akarja észrevenni, elfogadni.
Például: határozott, nagydumás, barna hajú, barna bőrű, barna szemű a zsánere. Aztán valahogy mindig alja cigányokba botlik, akik az elején persze nem annak mutatják magukat, de aztán mégis...
vagy
sármos, művelt, diplomás, stílusosan öltözködő, stb.
Aztán valahogy a sokadik nárcisztikust fogja ki, aki csak ürítőzsáknak és kiegészítő kelléknek használja és eldobható tárgynak érzi magát mellette még akkor is, ha a férfi egy rakás pénzt költ rá mert van miből.
"Mert akkor elérkeztünk oda, hogy neked, vagy akárkinek, nem az az altruista szándéka, hogy ez a nő boldog legyen, hanem hogy ez a nő az ő nője legyen."
És ezzel mi a baj addig, amíg mindkét félnek kölcsönös előnye származik a dologból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!