Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt miért nem tudják sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért nem tudják sokan megérteni amikor arról van szó, hogy melyik nemnek nehezebb a párkeresés?

Figyelt kérdés

Egy férfi legértékesebb tulajdonsága az, ha magas. Ha magas vagy (és ha mellé jóképű is, akkor főleg) nyertél és már csak elrontani tudod. Senkit nem érdekelnek a belső értékek jó külső nélkül. Még világhírű párkapcsolati szakértők is megmondják, hogy egy férfinak 180cm alatt baromi nehéz dolga van.

Amúgy a legnagyobb hülyeség azzal jönni erre, hogy a férfiak nem jönnek össze kövér nővel. A nők se jönnek össze kövér férfival :D A nőies vékony alaknak a férfias izmos test a megfelelője. Le lehet fogyni mind a két nemnek és lehet alakítani a testalkaton, de a magasságon nem. Ezt nem tudják sokan megérteni, hogy férfi oldalról nincs ilyen elvárás, mint női oldalról a magasság és pénisz méret (amit nem lehet megváltoztatni).

2020. okt. 14. 11:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
48%
Linkeld a kutatásaidat.
2020. okt. 14. 16:41
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem én végeztem kutatásokat.
2020. okt. 14. 17:14
 23/32 anonim ***** válasza:
Ez nagy baj. Mert ezek semmivel sem hasznosabbak, mint más kutatások, vagy itteni közvélemény kutatás. Sok nőnek fontos a magasság, igen. Nekem pl nem, én halálosan szerelmes voltam a volt férjembe, aki 165 cm magas. És végül ő vágyott más nőre, nem én más férfire. Nem az első barátnője voltam hanem sokadik. Lehet, hogy korlátozottabbak a lehetőségei, de ő mindig kihasználta a lehetőséget és népszerű volt a csajoknál.
2020. okt. 14. 20:12
 24/32 anonim ***** válasza:
46%

Van benne igazság, de túlságosan lesarkítod a dolgot. Vannak nagyon lúzer 180-190 körüli incelek is, meg vannak csajozógépek 160 körül is.

Bár igaz, hogy ha MÉLYPSZICHOLÓGIAILAG VIZSGÁLOD, amennyiben a 180-190 közötti illető nem teljesen gáz (értve ez alatt, hogy igénytelen, ápolatlan és nyilvánosan fikát eszik vagy nyüszítve-röfögve nevet), akkor az esetek többségében azért akadtak már tinikorától olyan lányok, akiket két szép mondat után randira hívhatott volna, csak sokszor ezek a férfiak a hercegnő férfi megfelelői, akiknek tetszett maximum 1-2 lány a suliból (vagy később az egyetemről/munkahelyről) de még hosszabb elbeszélgetés után bennük is találtak valami apró kivetnivalót. Az egyik túl felszínes és műszempillát hord a másik pedig dohányzik. Erre mondják, hogy ha igényeid vannak, akkor TEGYÉL ÉRTE VAGY VISELD MÉLTÓSÁGGAL ÉS NE RINYÁLJ!

Az alacsony csajozógépek meg vért izzadnak, hogy összejöjjön nekik bármi is.

És tudod mi a legrosszabb? Hogy sokkal több tündéri, aranyos, kedves, normális gondolkodású nő van 175 felett. És ez SEM azt jelenti, hogy mindegyik olyan, ahogy azt sem, hogy alatta meg mindegyik nem olyan, hanem általánosságban.

Az oka pedig az, hogy 175 felett kevesebb potenciális férfipartner jöhet szóba nekik, ráadásul akadnak a társadalomban gonosz emberek, akik beszólogatnak nekik a magasságuk miatt, ezért nem gondolják magukról azt még akkor sem, ha amúgy nagyon szépek, hogy körülöttük forog a világ, mert a magasságukat mindig kis testi hibaként érzékelik.

Illetve ha te magasabb vagy tőlük, akkor nagyobb esélyed van, mert a férfiak több, mint 50%-a már kapásból nem a te "kategóriádban" játszik. És mivel a 180 feletti férfiak között is van gizda, kövér, csúnya, stb. ezért nagyjából tényleg megfelel a statisztikai átlagnak az az előny, amivel magas férfiként magas nőnél rendelkezel. Mintha Thanos megfelezte volna a férfiakat és neked már csak a megmaradó felétől kellene jobbnak lenned.

De ezt csak alacsony srác értheti vagy nagyon empatikus magas, hogy milyen érzés, mikor egy haveri társaságból mondjuk 5 férfi és 3 lány végre van egy lány, akinek szimpatikus vagy és jókat tudsz vele beszélgetni de az 5 férfi közül te vagy a második legalacsonyabb, tőled alacsonyabb csak az, aki úgy néz ki, mint Tom Cruise és a családja is gazdag, esélytelen vele versenyre kelned.

Ha a szóban forgó lány 160 magas, akkor simán összejön a Tom Cruise-zal, ha 180, akkor alapjáraton a Tom Cruise srácnak se jön be, ezért nem is próbálkozik nála, így neked szabad a pálya.

Vagy a másik opció, te is magas vagy, így hiába próbálkozik nála a Tom Cruise srác, a csaj állandóan tépelődni fog magában, a srác pedig túl nárcisztikus ahhoz, hogy ezt elviselje, kimutatja a lánynak az arrogáns stílusát, a lány pedig a jómódja és a jóképűsége ellenére se fog vele összejönni pont emiatt, a te esetedben pedig ezáltal felértékelődik a szemében az, hogy magasabb vagy tőle.

2020. okt. 15. 03:45
 25/32 anonim ***** válasza:

Ha a szóban forgó lány 160 magas, akkor simán összejön a Tom Cruise-zal, ha 180, akkor alapjáraton a Tom Cruise srácnak se jön be, ezért nem is próbálkozik nála, így neked szabad a pálya.

Tom Cruise ex felesége, Nicole Kidman jóval magasabb volt nála. Csak úgy mondom. És rengeteg jóképű sztár nyomul modellekkel, akik magasabbak náluk.Egy magas, csinos nőt mindenki megnéz.

Az egész eszmefuttatásod hasonlóan értelmetlen és ködös.

Ja, és egy nő nem attól lesz cuki, hogy kevés embernek kell.

És nem azért kell kevés embernek mert alacsony, vagy magas. Sok nő azért ne kell mert nem elég szép, vékony stb. Sok férfi nem a magassága miatt nem kell, hanem mert ezen kívül még ezer baj van vele.

2020. okt. 15. 06:20
 26/32 anonim ***** válasza:

Annyira tudtam, hogy kiszűröd a lényeget...

1. Tom Cruise világsztár.

2. Egy ilyen esetre jut 9 másik, amikor a nő azt sem tudja elviselni, hogy platformcipőben egymagas a csávóval.

3. Nem cuki lesz tőle a nő, csak kevésbé egókirálynő. Számít a szocializáció is, de akkor is szimpla pszichológia. Ha valakit 100 férfi akar meghúzni akik közül 80-nal kompatibilis 40 pedig be is jön neki, sokkal nagyobb lesz az arca a választási lehetőségek miatt, mint annak, akinek ezeknek csak a töredéke jut.

Van pökhendi 8 általánost se végzett WC pucoló és szerény PhD doktor (meg persze Dunning Kruger hatás), de azért azt is kijelenthetjük, hogy diplomások között (sokszor még büfészakosokat is beleértve) sokkal több a pökhendi, nagyképű ember, aki maximum álszerénységet mutat (mert a társadalom ezt várja el tőle), mint azok között, akiket alaposan megvert az élet és már fiatalon dolgozniuk kellett a TÚLélésért nem pedig a megélhetésért.

2020. okt. 15. 07:50
 27/32 anonim ***** válasza:

Nos, semmi kivetnivaló nincs abban, hogy a nők azt várják el, hogy a férfi minimum egyforma magas legyen velük, de lehetőség szerint magasabb. Hisz a férfiak általában magasabbra nőnek, mint a lányok. Én 162 centi vagyok, exem 165. A fiú tesóm 170, a felesége 174 és nagyon csinos. Ez csak a közevetlen családom. Az ismeretségi körömben az összes alacsony pasinak van barátnője, illetve már felesége. Igaz, többnyire csak 1-2 centi van közöttük.

A diplomások egy része pökhendi, de korántsem annyi, mint ahány nem diplomás, aki arra veri a nyálát, hogy ő mennyire értelmes, és mennyi értelmes, művelt ember van a nem diplomások között. Fenn vagyok társkeresőn. Ki van rakva (van ilyen lehetőség) hogy milyen könyveket szeretek. A rám író emberek 90%-a nem diplomás. Eddig csak egyetlen férfi kezdett velem a könyvekről beszélgetni, egy diplomás, az összes többi akivel szóba elegyedtem: nem olvas.

Tudom, neked az a pökhendiség, ha valaki művelt, nekem meg az, amikor valaki lehúzza a diplomásokat mindenféle sztereotípiák alapján.

2020. okt. 15. 13:31
 28/32 A kérdező kommentje:
#27 Nem attól lesz valaki művelt, hogy van diplomája vagy nincs.
2020. okt. 15. 13:56
 29/32 anonim ***** válasza:
#28 Ezt én tudom. A volt férjem sem diplomás. De a legtöbb ember, aki a diplomásokat szidja, tipikus műveletlen suttyó, akinek vagy kisebbrendsűségi komplexusa van, vagy simán ostoba. Tapasztalat.
2020. okt. 15. 14:08
 30/32 anonim ***** válasza:
28. Azért sanszosabb hogy egy olvasott, széles látókörrel rendelkező, tanult ember műveltebb mint egy segédmunkás. A diploma fikázók meg ahelyett hogy itt oltják az észt, végezzenek el legalább egy büfé szakot(rossz hírem van, ott is van követelmény, arra is nem kevés időt kell szánni)! Sőt, azt is megfigyeltem, hogy az emberek alulról akarnak felfelé sz*rni. Lehet, de mi értelme van? A gravitáció az gravitáció marad, még ha nem is hallottál róla. Az eredmény meg borítékolható! ;)
2020. okt. 15. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!