Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt miért nem tudják sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért nem tudják sokan megérteni amikor arról van szó, hogy melyik nemnek nehezebb a párkeresés?

Figyelt kérdés

Egy férfi legértékesebb tulajdonsága az, ha magas. Ha magas vagy (és ha mellé jóképű is, akkor főleg) nyertél és már csak elrontani tudod. Senkit nem érdekelnek a belső értékek jó külső nélkül. Még világhírű párkapcsolati szakértők is megmondják, hogy egy férfinak 180cm alatt baromi nehéz dolga van.

Amúgy a legnagyobb hülyeség azzal jönni erre, hogy a férfiak nem jönnek össze kövér nővel. A nők se jönnek össze kövér férfival :D A nőies vékony alaknak a férfias izmos test a megfelelője. Le lehet fogyni mind a két nemnek és lehet alakítani a testalkaton, de a magasságon nem. Ezt nem tudják sokan megérteni, hogy férfi oldalról nincs ilyen elvárás, mint női oldalról a magasság és pénisz méret (amit nem lehet megváltoztatni).

2020. okt. 14. 11:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%
Totálisan nem érdekel.
2020. okt. 14. 12:14
 12/32 anonim ***** válasza:
95%

Akkor értem, miért volt állandóan nőm a kérdező szerint legalábbis csakis, azért lehetett, mert 204 cm vagyok :D Csak a magasságom miatt hehe

Ez nem így megy, hogy aki magas annak van nője. Bszhatod, ha magas vagy, de mondjuk vékony vagy ronda. Az átlag, amúgy is 175 cm és ha körbenézel rengeteg ember van kapcsolatban magasság ide vagy oda . Baromság az egész kérdés... Lehet egy törp vagy, aki csak irigykedik a magas emberekre és ilyen hülyeségeket talál ki.

2020. okt. 14. 12:31
 13/32 anonim ***** válasza:
97%

Ez így van.

Minden könyvtárban van "Hogy szedjünk fel csajokat" kézikönyv, és szándékosan olyan magasra teszik, hogy 180 cm alatt ne tudd elérni. 🤷‍♀️

2020. okt. 14. 13:43
 14/32 anonim ***** válasza:
84%
Senkit sem érdekel, hogy kinek nehezebb. Ez nem verseny, hogy kinek szarabb. Mindenkinek megvan a maga baja, lapozzunk.
2020. okt. 14. 14:01
 15/32 A kérdező kommentje:
Látom sokaknak nehéz megérteni, amit írtam. Egyébként én nem keresek párt szóval nekem teljesen mindegy, hogy ki mit vár el, nem azért írtam. Viszont vicces, hogy én kutatások, szakértők és női vélemények (nem, az anonim oldalak "női" véleménye nem számít) alapján írom ezt, de jön a sok random gyakoris emberke, akik minden nélkül megmondják, hogy ez nincs így :D De ők biztos jobban tudják :D
2020. okt. 14. 14:05
 16/32 anonim ***** válasza:
54%
És mitől lesz jobb, ha így lesz? Nincs sem sajnálat, sem megértés, ami megoldaná ezt a helyzetet, mert az emeberek jobbára nem sajnálatból jönnek össze másokkal vagy vonzódnak másokhoz. Az élet ilyen, mindenki mindenhol más esélyekkel indul, más lehetőségekkel és más igényekkel. Szar? Szar. Vagyis, igazán csak annak, aki mindenkinek tetszeni akar, mert egy embert találni, akinek tetszel, nem akkora dolog, hogy ezen bőgni kelljen. Az, hogy esetlegesen ez fordítva könnyebb, nem azért van, mert a nők szemetek, hanem mert a férfiak igénytelenek... Az, hogy valakinek megfelel akármilyen ember, nem jogosít fel senkit arra, hogy fordítva elfogadást vagy vonzalmat követeljen (főleg, hogy nem is lehetséges). Szóval nem értem a koncepciót.
2020. okt. 14. 14:13
 17/32 A kérdező kommentje:
#16 Én hol írtam, hogy mindenkinek mindenkit el kéne fogadnia vagy vonzódni hozzá?
2020. okt. 14. 14:24
 18/32 anonim ***** válasza:
95%

Sokan nem azt mondták,hogy ez nincs így.

Hanem,hogy azt nem értik a legtöbben miért ezt hozzák fel sokan kifogásként,hogy nem találnak párt.

Szerintem mindenki tudja,hogy sok lánynak számítanak ezek a dolgok.

És ezt kár is tagadni.Nem is erről írtak a válaszolók nagyrészt.

Illetve a kérdésed sok részében általánosítás.Ami máris azt eredményezi,hogy nem helytálló amiket írsz.És nagyon sok mindenkit idegesít az általánosítás.

Pl.: "A nők se jönnek össze kövér férfival" -ismerek sok nőt aki kövér férfival van.Szóval pl ez az állításod nincs így.

" A nőies vékony alaknak a férfias izmos test a megfelelője" Szerintem ez sem igaz.Nem Te vagy én mondom meg milyen testű emberhez milyen illik.

"Egy férfi legértékesebb tulajdonsága az, ha magas." Biztos van akinek igen.De nagyon sok mindenkinek nem.

Nekem pl mindig is az alacsony,kisfiús srácok jöttek be.Jelenleg is alacsonyabb párom van.Ez nem egy szándékos döntés nálam.

De gondolom Te most csak veszekedést akartál kirobbantani.

Ha nem így lenne akkor a normális válaszokra reagáltál volna akik érvekkel támasztották alá amit gondolnak.

2020. okt. 14. 14:32
 19/32 anonim ***** válasza:
71%
Én csak annyit tudok, hogy számomra nőként vonzóbbak a magas férfiak, VISZONT láttam már több olyan velem egymagas férfit, akivel simán összejöttem volna adott esetben. Pl. még az egyetemen volt egy csoporttársam, aki feltűnően helyes volt, mellé nagyon okos, kommunikatív és kedves, ha nem lett volna párom, akit szeretek, tuti elaléltam volna attól a sráctól.
2020. okt. 14. 14:33
 20/32 A kérdező kommentje:

#18 Én nem akartam veszekedést. Mutasd meg légyszi azokat a normális kommenteket, amikre reagálnom kellett volna.

"Pl.: "A nők se jönnek össze kövér férfival" -ismerek sok nőt aki kövér férfival van.Szóval pl ez az állításod nincs így." Ahogy van férfi is kövér nővel, de ha figyelmesen olvastad volna el, akkor tudnád, hogy ennek nem ez volt a lényege, hanem az, hogy amikor valaki leírja, hogy a nők nem jönnek össze alacsony férfival, arra azt szokták írni a nők, hogy a férfiak meg nem jönnek össze kövér nővel. Erre írtam, hogy a nők se jönnek össze kövér férfival, ugyanis ennek ez a megfelelője a másik nemnél.

2020. okt. 14. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!