Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan, hogy egyszerű dolog a párkeresés?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon emberfüggő. Eléggé visszahúzódó típusú férfi vagyok, nem a társaság középpontja. Külsőre a nők eddigi véleményei alapján átlag alatti és kövér. Pénzem és igazából ötletem sincs annyi, hogy lenyűgözzek egy nőt bármivel is. Arról nem is beszélve milyen kényelmetlen állandóan a buszt vagy a vonatot várni még hétvégén is, hogy elutazzak hozzá. Arról már inkább nem is beszélek, hogy a szexig eljutni lehetetlen dolognak tűnik. Szóval ez legkevésbé sem szórakoztató és könnyű.2019. júl. 14. 12:18
1/5 anonim válasza:
Minimum átlagos embereknek könnyū. Amint írtad, te átlagon alatti vagy, tehát nem tudom min csodálkozol.
2/5 anonim válasza:
Az egyszerű embereknek könnyű, ők könnyen alkalmazkodnak, nincsenek reménytelen vágyaik, ők azok a tipikus "boldog emberek" akik sokszor még a fejük felett lebegő Damocles kardja ellenére is boldogok - mert egyszerűek. Nem agyalnak túl mindent, nem aggódnak, nem félnek. Irigylem őket.
De ezt nem magunk választjuk.
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül csak az egyszerűeknek könnyű, bár az tény, hogy ha túl intelligens vagy, akkor elég nehéz valakit találnod magad mellé, már ha igazi társat keresel, és nem csak ágymelegítőt.
4/5 anonim válasza:
A legtöbb embernek egyszerű, és úgy váltogatják egymást, mint a fehérneműt. Sajna ez van.
5/5 anonim válasza:
1. szerencséjük van
2. alacsonyak az elvárásaik
Valódi társat találni aki hozzád hasonlóan gondolkozik, tetszik külsőre is, belsőre is és lehet vele tervezni nagyon nehéz.
DE neked az a fő bajod, hogy nem is akarsz társat. Ha elméletben is nyűgnek tartod fölösleges párt keresned. Neked találták ki a fizetős lányokat, barátnő feelinget is kérhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!