Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bizonygatják sokan, hogy a megcsalás természetes, normális dolog, és mindenki (is) csinálja?
Főleg interneten, főleg arc nélkül hangoztatják sokan: a megcsalás természetes, soha senki nem bírja ki nélküle, a monogámia nem való az embernek, a férfi dolga hogy szórja a magját, a nő megteheti ha elhanyagolják otthon, blablabla, tényleg az a mondandó lényege, hogy MINDENKI megcsalja a párját.
Ha valaki leírja, hogy őt nem csalja a párja, tudja ezt és bízik benne, akkor egyből rárepülnek és nekiállnak bizonygatni, hogy DE, igen, tessékcsak elhinni, egész nap félrekefél, NINCS olyan, hogy nem. (Nekem is párszor megpróbálták bemagyarázni, hogy igenis megcsal a párom, aztán mikor leírtam részletesebben a körülményeinket, életvitelünket, és visszakérdeztem, hogy szerintük hogyan és mikor, akkor nagy csend lett :D )
A kedvencem az a típus, aki engem próbál meggyőzni, hogy márpedig én megcsalom a párom (csak nem tudok róla...?), ami végképp teljes agyrém, mert én magam azért csak jobban tudom, hogy mit csinálok, mint valami idegen...
Szóval ennek mi értelme? Ezt miért csinálják? Miért fektetnek emberek energiát abba, hogy meggyőzzenek másokat, hogy igenis őket is megcsalják, sőt, ők is megcsalják a párjukat? Miért fontos nekik ennyire, hogy bemagyarázzák másoknak ezt?
Mert ez az igazság:
Trollkodás és/vagy önigazolás a saját hitványságukra. Elvégre ha elhitetjük mindenkivel, hogy mindenki hitvány, akkor nem kell szégyellnünk a saját hitványságunkat, nem?
A másik az, hogy a monogámia nem feltétlenül egyenlő a hűséggel és nem feltétlenül feltétele annak, és a "félrekefélés" nem feltétlenül egyenlő a megcsalással/hűtlenséggel, csak a jelenlegi, rendkívül kisajátító és gyerekes párkapcsolati kultúránk szerint az. Ha egy pár közös konszenzusa alapján belefér az, hogy időnként másokkal is szexelnek, ám legyen, jó nekik. De természetesen ezt sem szabad ráerőltetni senkire.
🤣🤣🤣🤣
Ezt írhattam volna én is, öt évvel ezelőtt.
Aztán kiderült, hogy az én szentnek hitt hűséges kicsi férjem egy éve dugja a kolléganőjét, bent a munkahelyen.
Utána gyorsan rájöttem, hogy a hűséges férfi csak hiú ábránd. Elég volt hozzà pàr hét tàrskeresőn.
Majd rájössz te is. Csak az kérdés, hogy ki mikor fog megcsalni, nem az, hogy megteszi-e.
Na, igen, pontosan erre gondoltam :D
Neked rossz tapasztalatod volt, ezt nagyon sajnálom. De ettől más miért lenne ugyanilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!