Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A “mai világban” miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A “mai világban” miért ilyen nehéz a társkeresés?f22

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy van egy olyan réteg akinek szinte mindig volt barát/barátnője.

A másik réteg pedig az aki csak 20-as évei fölött találja meg (jobb esetben) az első párját és valószínűleg vele is marad.

Egy kapcsolat csak úgy jöhet össze(persze ami nem érdekapcsolat) ha nagyjából azonosan látjátok a világot, hasonlóan gondolkodtok na és persze az érdeklődési körötök is egyezik.

Sajnos a tapasztalatom az, ha még próbálkozok is single nőknél, sokszor meg sem adják a lehetőséget arra, hogy normálisan megismerjük egymást.

Félre ne értsen senki én itt nem a nőket szeretném hibáztatni, csupán annyiról van szó, az én véleményem szerint ha már a pasi/nő megfog külsőre és szimpatikus is akkor érdemes adni neki egy lehetőséget, hogy normálisan kibontakozhasson és utána levonni a következtetéseket, hogy szeretnél-e tőle többet vagy sem.

Lehet azzal is jönni, hogy túl komolyan veszem, de én úgy gondolom, hogy ebben a korban már azért komolyabban kell venni, mintha tini lennék.

A nők ugye úgy “működnek” hogy egy olyan pasi érdekli őket a leginkább aki nehezen szerezhető meg.

Sajnos az az igazság, pasi szemmel mondom, hogy a legtöbb ilyen pasi csak megjátsza magát és igazából ágyba bújna veled akármikor, de viszont ha olyan könnyen elérhetővé válna akkor már nem is érdekelne titeket.

Itt csak arról lenne szó, hogy igazából mindkét fél saját magát vágja át azzal, hogy az adott fiú sem adja önmagát és a csaj abban az ámításban van, hogy jajj kell nekem ez a pasi, mert olyan elérhetetlennek tűnik, közben az egész csak egy megjátszás.

Persze vannak olyan helyzetek is, amikor egy pasinak tényleg fényűző élete van és tényleg elérhetetlennek tűnik, viszont az az igazság, hogy ez a pasiknak kb.1 százaléka.

A legtöbb esetben amikor valaki azt mutatja a külvilág felé, hogy neki milyen szép és jó, közben épp az ellenkezője van neki legbelül a szívében.

Felteszem a kérdést, hogy tényleg olyan pasira/nőre van nekünk szükségünk, aki csak a látszat szerint él jól?

Félre ne értsen senki, én örülök, ha valakinek jól megy, nekem azzal sincs bajom ha minden egyes nap megosztja az instaján, hogy most itt nyaral, most pedig ott.

Sajnos az esetek többségben ez közel sincs úgy, mint ahogy a külvilág fele mutatja, hogy neki milyen jó.

Lehet, hogy valaki kő gazdag, de az még nem jelenti azt, hogy boldog is.

Sokan azért esnek depresszióba, mert látják, hogy a többieknek milyen jól megy, de mint ahogy fentebb is kifejtettem, ez közel sincs így.

Kicsit elkanyarodtam a kérdésemtől, kb a választ meg is válaszolom önmagamnak.

Azért ilyen nehéz egyeseknek párt találni, mert egy látszat világban élünk és sokan ez alapján is választanak párt maguknak, persze tisztelet a kivételnek.

Nem azt akarom mondani, hogy én nem nézem a külsőt.

Igen is fontos szempont a belső mellett, de ne azért válasszunk már magunknak valakit, mert neki milyen jól megy.

Persze lehet ez alapján is, de azt kétlem, hogy jól fogja magát érezni abban a kapcsolatban (ha külsőleg még úgy is mutattja).

Mondjuk beszélek én, akinek még nem volt hosszabb kapcsolata.

Az átlag teljesen másképp gondolkodik ezt már megszoktam(nem csak ezzel a témával van ez így), de nem biztos hogy az a helyes és jó ahogy az átlag csinálja, hiszen mennyi és mennyi gyerek issza meg a levét annak, hogy egy olyan kapcsolatba ugrottak bele, amit nem gondoltak jól át...

Szóval igenis ez egy nagyon komoly dolog és pont az a probléma, hogy sokan nem állnak komolyan egy kapcsolathoz...

2020. okt. 13. 16:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

Szörnyű a kérdés tagolása, nem kellene minden mondat után "entert" nyomni.

De valószínűleg rossz helyen élsz, értem ezt úgy, hogy nem ott tartózkodsz ahova illenél, így a környékeden nem tudsz igazán beilleszkedni. Szomorú, de ez van. Maximum elköltözhetsz, de előbb találd ki hová illenél, hol vannak olyan emberek akikkel hasonlóan gondolkodtok?

2020. okt. 13. 16:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos a tapasztalatom az, ha még próbálkozok is single nőknél, sokszor meg sem adják a lehetőséget arra, hogy normálisan megismerjük egymást."

Mert ez épp fordítva van.

A jó ismerőseid közül kezdesz el beleszeretni valakibe, és akkor randizol.

Amikor házat építesz, akkor sem a kéményt építed először.

2020. okt. 13. 16:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"Igen is fontos szempont a belső mellett, de ne azért válasszunk már magunknak valakit, mert neki milyen jól megy.

Persze lehet ez alapján is, de azt kétlem, hogy jól fogja magát érezni abban a kapcsolatban (ha külsőleg még úgy is mutattja)."

De ez miért érdekel téged? Rengeteg ember van az ismerőseim közt, akik nem értem, hogy választották párnak azt, akit, és nem érdekel, hogy "hogy fogja érezni magát a kapcsolatban", felnőtt ember szabad akarattal.

Aki pénzért választ társat, nyilván nem azt keresed, akkor nem mindegy, hogy ha egy ilyen pár összejön?

4/16 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd hogy mi a gond az enterrel?

Mégis hová illenék?Itt egyáltalán nem a beilleszkedéssel van a gond, hanem azzal a hozzáállással mint amit tőled is láthattunk.

5/16 anonim ***** válasza:
67%

4.

Mire fel a királyi többes részedről?

2020. okt. 13. 16:42
 6/16 A kérdező kommentje:

Ha már úgy döntöttek hogy ide commenteltek, akkor legyszives az írásommal kapcsolatos legyen.

Ismét egy olyan ember, aki csak önmagát érdekli...

El kellene gondolkodni azon, hogy nem csak mi létezünk és igenis kell más emberekkel is foglalkozni nem csak magunkkal...

2020. okt. 13. 16:44
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Nézd én kőgazdag vagyok, van több házam, lakásom, több autóm, diplomáim vannak, igényes vagyok magamra és a környezetemre. Szóval az egzisztenciális és az emberi alapok kipipálva! A kommunikációmmal sosem volt gond, tartottam már előadásokat kisebb közönség előtt, meg tudom szólítani az embereket, bármiről képes vagyok beszélni, mindig is törekedtem arra, hogy széles képet kapjak a világról, érdekelnek az összefüggések. Mindig is voltak és vannak céljaim, káros szokásoktól mentesen élek. A családi hátterem is rendben van, polgári értékrendet követem.

Nos, ezek után elmondhatom, hogy nincs nő az életemben, soha, senki sem akart tőlem semmit. Kedves kérdező! Akkor erre mit tudsz mondani?

Ja igen, 180+ vagyok, nincs rajtam felesleg, régen versenysportoltam(atlétika). Tehát minden elméleted megdőlt! Erre varrj gombot.

34 vagyok, mit is kínálok? Biztos anyagi hátteret, lakást vagy házat, kinek mi tetszene. Vállalkozást, passzív bevételeket, autót, egyenrangúságot, stabil érzelmi hátteret. Érdekes, változatos életet, humort, komolyságot, céltudatosságot, határozottságot. Hát erre azt kell hogy mondjam, nem kellett eddig senkinek. Azaz annyira nem kellett, hogy 5 perc beszélgetésre sem méltattak. Én is voltam abban a gödörben, hogy Jééééézusom, kb. minden nő erről álmodozik, de nem, nekik az kell, aki alkesz, dohányzik, átveri őket. Azóta már letettem erről, élem a világom, fejlesztem a cégem, új üzleti utakat, kihívásokat és sikereket keresek. Sportolok, utazom(egyedül és nem is olyan rossz mint ahogyan elsőre látszik).

Szóval nálam megdőlt hogy a nők a pénzre mennek!

2020. okt. 13. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak egy jótanács, 22 évesen felejtsd el a nőket komoly kapcsolatra, csak szétcseszik az életed. Inkább minden energiáddal a tanuláson legyél, hogy meglegyen az egzisztenciád, jól keressél, sínen legyél, ha ez megvan utána ráérsz velük foglalkozni. Hidd el később nagyon megfog térülni. Egy 30-as kora 40-es pasi sokkal inkább előnybe van szex és kapcsolati téren mint egy nő akik huszonévesen kiélik magukat és 30-35 körül jönnek rá hogy család, gyerek stb, aztán majd ők fognak utánad kaparni.
2020. okt. 13. 16:51
 9/16 anonim ***** válasza:
31%

7.

Jók ezek az illúziók. Viccesek.

2020. okt. 13. 17:22
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Neked Kérdező azért nehéz, mert sokat dumálsz, de nem cselekszel. Mindent meg lehet magyarázni, de attól még nem vagy előrébb.
2020. okt. 13. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!