Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiperérzékeny lánynak mennyire nehéz a társkeresés?
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 15:23
1/9 anonim válasza:
Szexben is hipererzekeny? Vagy csak erzelmileg?
2/9 anonim válasza:
Nagyon, mert kimarad nála a "boldog tudatlanság" ideje. Ez által többet lát, tud mint szeretne az emberekről.
3/9 anonim válasza:
Uhh sztem tok szivas lehet. Barmit mond v tesz a csavo kiakad...
4/9 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy mi számít annak és mi nem. Kifejtenéd?
6/9 anonim válasza:
Egy ilyen lánynak nem jósolok túl sok sikert. A hiperérzékenyek sértődékenyek, mindent magukra vesznek, viccelődni sem lehet velük, mert azt is halálos sértésnek veszik. Én bizonyos fokú ismeretség után szeretem, ha valakivel kölcsönösen tudjuk fricskázni egymást, hiperérzékenyekkel ezt pl. nem lehet eljátszani.
8/9 anonim válasza:
#6: Azért ez nem minden esetben van így. Én is extra érzékeny vagyok, nagyon könnyen elsírom magamat, akár olyanokon is, hogy látok egy kiragasztott cetlit egy eltűnt kutyáról/cicáról, vagy hallgatok egy szomorú zenét (és nyilvánosan, emberek előtt is elsírom magam). Viszont nem ismerek saját magamnál is kevésbé féltékeny embert, egyáltalán nem szoktam féltékenykedni, nem akadok ki minden hülyeségen, és öniróniám is van bőven, a nem rosszindulatú poénkodást imádom.
9/9 anonim válasza:
#8: Nyilván vannak ilyenek is, ezt nem tagadom. De általánosságban szerintem egy hiperérzékeny ember nagyon sértődős. Annak idején nekem az egyik egyetemi évfolyamtársam mondta, hogy "belőled még egy jóízű csontlevest se lehetne főzni". Na most ha belegondolok, hogy valaki ilyet mond egy hiperérzékeny embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!