Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elhívni?
Ahová járok edzeni, az egyik recepciós lány nagyon tetszik nekem. Hogy én neki tetszem-e, ezt nem tudom megállapítani, mert mindenkivel ugyanolyan kedves szokott lenni.
Alapvetően nem szokott ezzel problémám lenni, hogy vegyem a bátorságom, hogy elhívjak egy lányt, azt utcán is oda tudok menni ahhoz, aki tetszik.
Viszont, az ilyen pultoslányok esetében, akár így edzőterem, akár kocsma, étteremben a pincérlányok esetében kicsit úgy érzem, hogy eleve felesleges ezzel foglalkoznom, mert ezek a lányok hozzá vannak szokva, hogy a férfiak ostromolják őket és ezért csípőből elutasítanak mindenkit. Talán egy edzőtermi pultoslány nincs annyira ennek kitéve, mint a pincérlányok, kocsmai pultosok, de akkor is látom, hogy mindig ott legyeskednek körülötte a kanok.
Ettől függetlenül, valószínűleg meg fogom próbálni, mert ha el is utasít, legalább tudom a biztos választ, mintsem azon keseregjek, hogy mi lett volna, ha...
A véleményetek érdekel, a tapasztalatotok, fiúk, lányok írhattok, hogy mit gondoltok erről, hogy mennyire lehetséges, működőképes az ismerkedés, párkeresés a férfi vendég - női felszolgáló/pultos/pincér vonalon.
Én 27 vagyok, azt is tudom, hogy a recepciós lány 25-26 körül van, ennyit már kiderítettem, mikor múltkor beszélgettem vele. Szóval, nem arról van szó, hogy valami kivénhedt kecske lennék és a fiatal húsra csorog a nyálam.
Végre valaki itt így gondolja. 🙏
Teljes mértékben lehetséges az ismerkedés.
Én pékségben dolgozom, és nem mondanám hogy ostromolnak. Az a helyzet, hogy eddig még csak olyanok próbálkoztak be, akik szó szerint taszítottak, ezért utasítottam el őket.
Utcán, buszon, buliban többször előfordult, hogy megszólítottak, szerintem semmiben nem más, ha azt a munkahelyemen teszik.
Egy próbát mindenképpen megér! :)
23/N
Nincs gond azzal ha bepróbálkozol, de szinte semmi esélyed nincsen rá hogy egyedülálló legyen a csaj.
Erre fogadni mernék
Nyilván megfogott hogy kedves, de nem értem egészen. A csaj munkaköri kötelessége hogy ilyen, és mert talán jól is érzi magát a munkahelyén szívesen teszi, de én amikor edzeni jártam eszembe nem jutott hogy erre fel randizni hívjam az úgyis párkapcsolatban élő pultoslányt. Te tudod
Az lett a vége, hogy még párszor beszélgettem vele a pultnál, végül nem hívtam el, mert ezek a beszélgetések alatt kiderült, hogy nem egymást keressük (legalábbis, én nem őt)...
...viszont, még azon év nyár végén jött egy másik recepciós csaj, aki szintén tetszett, őt el is hívtam és össze is jöttünk egy fél évre. 😃
Ostoba. Döntsd már el, hogy akkor az első tetszett vagy nem.
Soha nem értettem azokat a pasikat akik udvarolni, randira hívnak, majd másnak odalöknek egy ilyet, hogy bocs nem vagy az esetem.
Komolyan ezeket kezeltetni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!