Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után érdemes elhívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érdemes elhívni?

Figyelt kérdés

Még kezdő társkeresős pasi vagyok.

Ha elkezdek ismerkedni egy csajjal, mennyi idő után érdemes elhívnom randira, találkára?

Mennyit érdemes beszélgetni, hány nap után érdemes elhívni?

2020. máj. 10. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más a tempó. Én nem szeretem sokáig húzni-halasztani. Ha érdekel a másik, nyilván szeretném minél előbb élőben is megismerni, és igyekszem alkalmat találni rá. Aztán volt olyan, hogy hónapokig csak irogattunk, de az azért volt, mert a távolság miatt sokáig esélytelen volt a találkozó.

24f

2020. máj. 10. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pár óra csetelés után le lehet szűrni, hogy érdemes e egy találkozó.
2020. máj. 10. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pár óra után eleg egyertelmu ha erre áll a zászló.
2020. máj. 10. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk te csak vele beszélsz...ő is azt mondja de 10ből1nél igaz. Egy értelmes lányra nagyon sokan ráírnak. Ha eleinte megvan a szikra érdemes abból tüzet csiholni,hosszú beszélgetés alatt bealudhat a szikra.

Szóval minnél hamarabb. 2-3halasztás lemondást szabad maximum benyelni.

2020. máj. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!