Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne elhívni újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne elhívni újra?

Figyelt kérdés
Egy összejövetelen megismerkedtem egy lánnyal, jól elbeszélgettünk majd másnap írtam neki facebookon. Majd felvetettem neki, hogy szívesen folytatnám vele a múltkori beszélgetést de mondta, hogy programja van most hétvégére és ha jól tudja akkor a jövő hétvégére is telve van.
2017. márc. 10. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb egy finom "menj a pitsába" volt.
2017. márc. 10. 17:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kéne a p....ba mennem... hiszen tök korrekt módon hívtam el. Ráadásul egy ismerkedős taliban nincsen semmi rossz szerintem..
2017. márc. 10. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
nem akar ismerkedni, vazze... Legalábbis nem a közeljövőben...
2017. márc. 10. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Kábé Pá.

Sajnálom azért.:(

2017. márc. 10. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos több mint valószínű, hogy ez egy bátortalan, határozatlan elutasítás volt. Mondjuk nehezen tudom értelmezni, hogy ha akkor ott valóban jól elbeszélgettetek, akkor miért nem ér meg egy próbát a dolog, de ne foglalkozz vele, lesz más (mondani nagyon könnyű, tudom).
2017. márc. 10. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Udvariasan és kíméletesen igyekszik lepattintani, hátha veszed a lapot.

Attól még, hogy valakivel jól elbeszélgetek egy bulin, vagy bárhol, az még nem azt jelenti, hogy randizni akarok vele.

Még az is lehet, hogy barátja van.

Vagy egyszerűen nem vagy az esete, ... bár jól elbeszélgettetek. :)

2017. márc. 10. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem udvariasság... udvarias az lenne, ha az igazságot mondaná csak kíméletes formában. Az igazság pedig valószínűleg az, hogy nem akar veled tovább ismerkedni. Ne erőltesd... lehet, magától gondolja majd meg magát (nekem volt már ilyen)
2017. márc. 10. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 7-es, nem értek veled egyet.

Ha megmondaná az igazat, az nem udvariasság lenne, hanem őszinteség.

Ezt, hogy nem valós kifogást keres, úgy nevezik, hogy kegyes hazugság és leginkább udvariasságból szokták alkalmazni, amikor mindkét félnek kényelmetlen lenne, ha az egyikük képébe lenne kenve az igazság.

2017. márc. 10. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az őszinteség hiánya udvariatlanság :) De itt már filozófiai kérdéseknél tartunk. :)
2017. márc. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!