Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megpróbálnom elhívni?
Sziasztok!
Minden nap ugyan abba a CBA-ba járok vásárolni. A süteményes-fornettis pultnál pedig gyakran látok egy nagyon aranyos, apró, vékony hölgyeményt, aki roppant szimpatikus nekem. Mindig olyan kedves! Lehet, hogy csak én mesélem be, de velem mindig nagyon kedves. Láttam, hogy egy előttem állóval csak úgy pikk-pakk-sitty-sutty lezavarta a dolgát, velem viszont mindig kedves. Mint ha lenne valami a nézésében...
DE! Félek, hogy csak én látok bele túl sokat! Eddig életemben kétszer szólítottam le ismeretlen nőt és végül sosem lett belőle semmi. Nem az én stílusom. Ha meglátom, felmegy az adrenalinom újabban. A vicces az, hogy nem szoktam a nők körül cidrizni, izgulni. De Ő olyan kis szép, én meg... szőrös vagyok, mackós alkat és hát szerintem nem vagyok egy főnyeremény. Szó mi szó, az önbizalmammal komoly gondok vannak, nyilván nem alaptalanul.
Mit gondoltok, megpróbálkozzam mondjuk azzal, hogy mikor kérdezi, hogy adhat-e még valamit, elkérném a telefonszámát?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!