Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti elítélitek azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elítélitek azokat a pasikat, akik úgymond "aranykalickában" lettek nevelve?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy jó a kapcsolatuk a szülőkkel, otthon laknak még 30 évesen is. Ezáltal, ha nincs is átlagon felül fizetett állásuk, de sok pénzük van félretéve, nincs annyi gondjuk, mint a különélőknek (de van diplomája, csak elvan a karrier hajszolása nélkül is). Bizonyos dolgokban önálló (bevásárlás, munkakeresés, néha maga fizeti be a számlákat). Szülők segítségével, örökölt telken építi a házát.

Jogsija van, de nem vezet, mert nem szeret, a jogsit a szülei állták.

Stb.

Egyébként egy tisztelettudó, nem menőzős, nem rajoskodós, enyhén visszahúzódó srác. Kinézetre vékonyabb, de izmos, szeret mozogni, jóképű.

Ha elítélitek, miért?

2020. júl. 31. 12:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és sokat játszik a gépén, nagyon szereti ezt a hobbit.
2020. júl. 31. 12:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Ja és szűz, próbálkozott pár lánynál az évek során, de nem alakult több.
2020. júl. 31. 12:12
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Épül a ház, van félretett pénze, mindez 30 évesen. Nem úgy hangzik mint akinek szüksége van nőre. Lassan mindene meglesz, lehet 35 éves korára már teljesen függetlenné válik, összejön egy fiatalabb lánnyal és kész az élete. Sokaknak idősebb korukra sincs ennyi mindene. Ne izgasson a párkapcsolat.
2020. júl. 31. 12:16
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Az elítélés erős. De lennének aggályaim, hogy ha külön lakna, mennyire kérné, hogy a nő csináljon mindent, mint anyuci.
2020. júl. 31. 12:33
 5/16 anonim ***** válasza:
45%

Nem kezdenék az ilyennel, volt benne részem, ismerem őket, mint a rossz pénzt. Elég egy nehézség, és már elhasalnak. Ellenben egománia felsőfokon, csak ő és ő, és mindenki az ő érdekét szolgálja, ő viszont lusta mint a föld. Mindig emelni kell, de ő sosem emel mást, inkább tapos.

Az ilyen maradjon magának. Nem való társas kapcsolatban.

2020. júl. 31. 12:41
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
Én inkább az 1-es válaszod miatt nem nagyon akarnék semmit. 30 évesen most már ideje lenne felnőni és nem állandóan kockulni. Rohadtul nem vonzó egy anyuéknál lakó 30 éves, aki folyton a gép előtt ül és semmit nem lehet közösen csinálni. (4-es vagyok).
2020. júl. 31. 12:47
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Azért aki saját házat épít ennyi idősen, nincs mit szégyellnie abszolút.

Lehet, nagyon gátlásos, ezért nem lett senkije, mert van otthon élő fazon dögivel, akinek van párja.

2020. júl. 31. 12:49
 8/16 A kérdező kommentje:

4: Nem feltétlenül várná el, hogy odaköltözzön a párja. Elvan egyedül, önállóan. Így nem lenne a terhére a párjának.

Nem úgy kell elképzelni, hogy csak a kockulás élteti. Jár túrázni, mozog, olvas, emellett szeret kockulni is.

2020. júl. 31. 13:18
 9/16 A kérdező kommentje:
Gyereket nem szeretne.
2020. júl. 31. 13:19
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem ítélem el, én is sok támogatást kaptam a szüleimtől. Nekem is a szüleim állták a jogsimat, de 17 évesen mégis honnan kellett volna, hogy legyen rá saját pénzem? :)) Ha valaki szüleivel lakik, de ugyanúgy kiveszi a részét a háztartásban és beszáll anyagilag a közös költségekbe, akkor részemről ebben semmi elítélni való nincs.

Leírás alapján inkább azzal van a baj, hogy párkapcsolatra ez kevés. Engem legalább is akkor fog meg egy férfi, hogyha hasonló a gondolkodásunk és emellett van benne valami plusz, ami másban nincs és ami különlegessé teszi és kiemeli az átlagból (nem anyagi értelemben gondolom, lehet, hogy van, akinek ez létfontosságú, de én nem szorulok rá másnak a pénzére). Leírásban ezt a pluszt nem találtam: nem, az engem speciel nem vonz, hogy végigvitted már 4-szer a Counter Strike-ot.

Inkább az szokott gond lenni az ilyen aranykalitkás férfinál, hogy anyóst nem lehet parkolópályára helyezni. Ez a férfin múlna, de 10-ből 9-szer az anyóspajtás bele fog szólni mindenbe, ezzel gerjeszti a feszültséget, ami végül (kinél előbb, kinél később) a kapcsolat végét jelenti.

2020. júl. 31. 13:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!