Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjak esélyt a csinos jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt a csinos jó nőknek is?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok helyes, de volt hogy ilyen nagyon szép, jó alakú csinos nő tett jeleket felém, olyan is volt hogy kollégám által tudtam hogy egy ilyen csinos nőnek tetszem, szerintem a humorom miatt nem hiszem hogy a külsőm miatt.

Eddig mindig ilyen csúnyább, duci nők voltak a barátnőim mert mindig félek hogy egy jó nő miatt nagyobbat eshetek, nagyobb pofára esés lesz, nehezebb megtartni, sokkal több férfi fogja akarni, így sokkal nagyobb lesz a kísértés stb...

2020. okt. 12. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt nézd, hogy mennyire magabiztos az a jó nő. Magamutogató? Kacér? Ezek mind önbizalomhiányra utalnak és az ilyet kerüld. A megcsalás is ebből szokott megtörténni.

De azt gondolom ha folyton féltékenykednél a kapcsolatban akkor inkább kíméld őt meg magadtól.

2020. okt. 12. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, csodák márpedig nincsenek, csak szívatni akar az a jó nő, vagy a pénzedre hajt.
2020. okt. 12. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:

12 Aha biztos te csak tudod. Én meg olyat láttam sokat hogy a duci vagy csúnyább nő idővel lefogyott, sportolt a párja mellett a tutiban, és aztán pasizgatott majd lelépett.

Miért nem lehet a szép nőket megismerni? Nem tehet róla hogy szép.

2020. okt. 12. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:
19:26-as te -gondolom- abban is hiszel, hogy a karácsonyi ajándékot a Mikulás hozza, aki a kéményen keresztül ereszkedik le...
2020. okt. 12. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, engem szépnek tartanak és baromira idegesített mindig ez a szemlélet még mindig csesztetik ezzel a páromat hogy milyen jócsaj biztos megcsal....Most itt hagy ne mondjam mit gondolok az ilyenek felmenőiről... Totál nem vagyok az a megcsalós típus, ez egyáltalán nem függ a külsőtől, ahogy észrevettem rengeteg más nőnél ugyanez van.
2020. okt. 12. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:
15, ami késik nem múlik. Az öntelt, beteg nőket kerülni kell, ahogyan téged is.
2020. okt. 13. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!