Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt a csinos jó nőknek is?
Szerintem nem vagyok helyes, de volt hogy ilyen nagyon szép, jó alakú csinos nő tett jeleket felém, olyan is volt hogy kollégám által tudtam hogy egy ilyen csinos nőnek tetszem, szerintem a humorom miatt nem hiszem hogy a külsőm miatt.
Eddig mindig ilyen csúnyább, duci nők voltak a barátnőim mert mindig félek hogy egy jó nő miatt nagyobbat eshetek, nagyobb pofára esés lesz, nehezebb megtartni, sokkal több férfi fogja akarni, így sokkal nagyobb lesz a kísértés stb...
Ha így állsz hozzá, akkor minek?
Úgy tűnik, hogy már túl erős benned az általánosítás, hogy csak akkor lehet valaki jó ember, ha nem néz kitúl jól, szóval személy szerint nem látom értelmét.
Leírtad magadban, hogy biztos buta is, meg felszínes is, aki majd vagy megcsal, vagy dob az első férfiért aki bepróbálkozik nála, szóval részedről lenne felszínesség összejönni vele pusztán a külseje miatt.
Ha meg összejönnél vele, folyton aggódnál, és kivetítenéd rá a komplexusaidat, ami nem lenne jó sem neked, sem neki.
Szóval vagy felejtős a dolog, vagy próbálj egy kicsit pozitívabban hozzáállni.
Nálam volt, hogy 6 ével idősebb (egész jó)nő konkrétan a szemembe mondta, hogy tetszem neki és mit szólnék hozzá, ha felmennék hozzá. 1 Azthittem csak álmodom, 2 pont az ilyen elméletek szerint nem vágtam neki amiket most te is csinálsz.
Mit gondolok mai fejjel? Megbántam-e? Igen!
Nem ismertem a személyiségét. Mi lett volna, ha annyira összepasszolunk személyiségre, hogy csak na?
Én nem csak úgy tekintek egy kapcsolatra, hogy legyen kit dugni, hanem építő kapcsolatra vágyom, ahol motiváljuk és segítjük is egymást. Természetesen érezzük is jól magunkat egymás társaságában. :)
Megoregszel es egy aszott venember leszel, de a humorod megmarad.
Nincsenek mertani szabalyok amiket be kell tartani.
Radmegy a no? Orulj neki, bokolj, vedd le a labarol es probalkozz vele. Ha nem megy nemmegy. akarmibe eled bele magad nagyot lehet esni. Ne innen indulj ki. A sajat boldogsagod utjaban allsz.
Én elvileg jó nő vagyok, csinos, stb...
Párom nem a legjobb képűbb, de imádom. Lehetne helyesebb, de ilyen mint ő nem. Ezer más dologgal kompenzálja. Nekem amúgy tetszik és vonzó is.
Sztm hagyd magad. Max tanulsz valamit.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!