Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi szingli (sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi szingli (sok esetben még szűz is) manapság? Természetes szelekció lenne?

Figyelt kérdés

Magamra nem vonatkozik a kérdés, mert nagyon boldog vagyok a baratommal, de egyszerűen mindenhol ezt látom meg hallom a környezetemben, akik meg kapcsolatban vannak, azoknak a jó nagy része is csak egy szenvedés, bántják egymást, stb.

Nagyon sok olyan eset is van, akik szándékosan akarnak szinglik lenni, egyre többen nem akarnak gyereket sem szülni.

Talán az lehetne ennek az oka, hogy kezdünk nagyon túlnépesedni, és a természet így próbálná visszaállítani az egyensúlyt? Tény, hogy nem vagyunk állatok, de attól még nem hinném, hogy ránk más törvények vonatkoznának.

Végül is, sok esetben látom azt, hogy pl. van egy szűz srác, aki borzasztóan félénk és esetlen is, valóban nem egy "életerős hím", akit megérné választani. Én nem gondolnám, hogy ez kizárólag csak a külső dolgokon múlik.

De az elidegenedés is talán ezt a célt szolgálja, hogy az emberek általánosságban egyre önzőbbek és maguknak valóbbak.

Ti mit gondoltok erről?

24N

2020. okt. 10. 20:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

#30 Végülis nem ismerjük egymást, ezért mondhatok én bármit a problémáimról, csak a tököm tele van, hogy egyes válaszolók olyan okosnak képzelik magukat, mert nekik pár dolog sikerült, ami a másiknak nem, és közben okádják magukból a rengeteg hasznavehetetlen "tanácsot"...

Te nem voltál autista (valószínűleg), én meg nem vagyok te, így nem érthetem, hogy neked miért megy könnyebben az ismerkedés.

2020. okt. 12. 18:18
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
30: Azért nem... Ismerkedéshez, egy kapcsolat kialakításához és fenntartásához elengedhetetlenek a jó szociális és kommunikációs készségek. Ezek hiányát felelőssé tenni a sikertelenségért egyáltalán nem kifogás.
2020. okt. 12. 18:20
 33/37 anonim ***** válasza:
31%

Azt hiszem sikerült beletenyerelni a lényegbe... bár lehet, hogy nem a vélt vagy valós autizmusod (manapság egy jó kis étkezési vagy mentális zavar nélkül már nem is ember az ember) az oka, hanem a csodálatos stílusod, hogy nem megy az ismerkedés.

De ahogy mondtam, nem akarok beleszólni az éltedbe, tanácsot sem adtam ha figyeltél, csak megállapítottam, hogy PONT ugyanazt csinálod, mint a helyi szűzfiúk, ők azzal takaróznak, hogy nem magasak (igen, alacsony sem voltam sosem), te azzal, hogy "autista vagy"

2020. okt. 12. 18:21
 34/37 anonim ***** válasza:

Te sem vagy semmi, nem értek egyet veled, ki is fejtem, hogy miért nem, mostmár a stílusom van terítéken.

Járok pszichológushoz, volt dolgom gyógypedagógussal is (konkrétan egy rokonom az), mindig igyekszem tanulni a hibáimból, órákig elemezgetek egy helyzetet, ha felsülök emberek között, egyetemen, közösségben állandóan megerőltetem magam, hogy "normálisnak" tűnjek, de ez nem elég, s rengetegszer érzem annak hátrányát, hogy a legtöbb emberrel egyszerűen semennyire sem vagyok egy hullámhosszon.

2020. okt. 12. 18:33
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Kinyílt a világ az igények meg elszálltak. Másrészt meg minek gondolkodsz ilyeneken ha neked van boldog párkapcsolatot? :D
2020. okt. 12. 23:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

31-es. Az a baj, hogy van egy kérdés, és az 100% hogy már az első pár hozzászólás átmegy személyeskedésbe. Mert hát minden tökéletes csak te vagy a h*lye. Mindenkinek tökéletes a szexuális élete, csak hát te vagy béna! Mindenkinek flottul megy az ismerkedés, csak te van nyomi! A nőket/férfiakat nem érdekli a külsőség, csak te vagy ilyen válogatós.

Majd ezek után jönnek a szabó péter féle copy/paste 5Ft-os közhelyek. Mosolyogj a világra! Járj kondizni! Őőő, azt hiszem ez a kettő szokot lenni a világ megváltó tanács! Ja nem, el is kell válni, az is kulcs a szuper életnek, mert az után óriási nagy lehetőséged lesz egy szuper pasit/nőt találni, főleg 40 felett. Ezekért a "tanácsokért" plussz pontok járnak, az életből hozott tapasztalatok leírásáért meg a lepontozás jár.

2020. okt. 13. 13:00
 37/37 anonim ***** válasza:

És tényleg. Tök szabópéter feeling az egész.

https://www.youtube.com/watch?v=8w6n_fUO750

2020. okt. 13. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!