Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi szingli (sok esetben még szűz is) manapság? Természetes szelekció lenne?
Magamra nem vonatkozik a kérdés, mert nagyon boldog vagyok a baratommal, de egyszerűen mindenhol ezt látom meg hallom a környezetemben, akik meg kapcsolatban vannak, azoknak a jó nagy része is csak egy szenvedés, bántják egymást, stb.
Nagyon sok olyan eset is van, akik szándékosan akarnak szinglik lenni, egyre többen nem akarnak gyereket sem szülni.
Talán az lehetne ennek az oka, hogy kezdünk nagyon túlnépesedni, és a természet így próbálná visszaállítani az egyensúlyt? Tény, hogy nem vagyunk állatok, de attól még nem hinném, hogy ránk más törvények vonatkoznának.
Végül is, sok esetben látom azt, hogy pl. van egy szűz srác, aki borzasztóan félénk és esetlen is, valóban nem egy "életerős hím", akit megérné választani. Én nem gondolnám, hogy ez kizárólag csak a külső dolgokon múlik.
De az elidegenedés is talán ezt a célt szolgálja, hogy az emberek általánosságban egyre önzőbbek és maguknak valóbbak.
Ti mit gondoltok erről?
24N
"Inkább az a kérdés, hogy ha a nőknek is pont olyan nehéz párt találni, akkor miért lehet, hogy 30 év felett sokkal több férfi szűz, mint ahány nő?"
"A késői szüzesség csak a férfiaknál figyelhető meg, a nőknél pont az ellenkezője"
Ezekre a mondásokra van statisztikai alapotok is?
Én pl mutatok egyet:
"A WHO 2014-es felmérése szerint Magyarországon a tizenöt éves fiúk 29, míg a lányok 27 százaléka volt túl az első szexuális aktuson"
Ebből nem az számít, hogy 2% különbség, hanem az, hogy kb a két nem egyszerre lép meg, a 2% minimális eltérés.
Másrészt az is kérdés, hogy a soha 1x sem szexelt mennyiben különbözik attól, mikor a nőt mondjuk valami buliban kicsit megitatja az aktuális párja, megtörténik egy gyors egyszeri aktus, majd a nő soha többé nem szexel. Technikailag nem szűz, de semmivel nincs jobb helyzetben, mint az aki már nem az.
F
És persze, nőként könnyebb elveszíteni, de az kb annyi, hogy megdugják.
Ezen az elven férfiként sem nehéz, hiszen ott a prosti, vagy minden környéken van egy 140 kilós tankaranka, aki boldogan elvállal bárkit.
Mert ne legyen senkinek kétsége a nők egy része is pont ugyanilyen "kapcsolatban" tudja elveszíteni a szüzességét, csak náluk a prostit a helyi egyéjszakás szépfiú helyettesíti -sokan meg is teszik-, aztán kb ennyi volt egy életre.
Szóval srácok akinek nincs 10 ezre sem, hogy egy ugyanoyan fergeteges éjszakán elveszítse a szüzességét, ami a lányoknak ingyen összejön mikor a bulikirály 2 perc alatt lerendezi, és többé rá sem néz, az ne panaszkodjon már, mert tényleg loozer.
23: tudod, aki 15 évesen elveszíti a szüzességét, az már nem nyafog 30 évesen, hogy még mindig szűz.
Én férfiként is több 30 körüli szűz nőt ismerek, és gondolom, hogy a nők jobban beavatják egymást az ilyesmibe, szóval van ott még több is
9: Ronda arcvonásokon kb. csak az tudna segíteni, ha apró darabokra törnék az egész arcot, majd újra összeraknák, csak akkor már megfelelően. Kozmetikumok, persze... Főleg a smink, amit még le is kell mosni (már akinek egyáltalán elviseli a bőre).
Fejlett táplálkozás? Van, amikor ez olyan durván mindenmenteset jelentene (mert hála a sz*r genetikának, semmit nem tolerál a szervezet), hogy szinte csak vízen, fényen és levegőn lehetne élni. Persze abban legyen megfelelő kalória- és ch-mennyiség, ch-összetétel, és tartalmazzon minden szükséges tápanyagot...
A belső tulajdonságokról is lehetne beszélni. A kognitív készségekről, a semmilyen, sótlan-szótlan személyiségről, a szociális készségek autizmus szakirányos gyógypedagógusért kiáltó hiányáról stb. Régen még ezek is elmentek, ha nem így lett volna, az én felmenőim egyike sem szaporodott volna. Ma már kapásból kiesik a rostán az ember ilyen hiányosságokkal, mivel a XXI. században az elvárások az egekben vannak, minden téren magas színvonalat kell képviselni, és ezt állandóan, stabilan.
"A belső tulajdonságokról is lehetne beszélni. A kognitív készségekről, a semmilyen, sótlan-szótlan személyiségről"
Az alapján, hogy itt milyen összefogottan, választéskoan, és bőbeszédűen írsz, ez máris bukik
26.
Nem a 25-ös vagyok, de én is fogalmazásból mindig 5-ös voltam végig általánosban, gimiben, szép az írásképem, ki bírom magam fejezni írásban, relatíve magas az IQ-m. Mégis pocsék vagyok szóbeli kommunikációban.
Én is autizmus spektrumon vagyok, írásban egész jól megy a kommunikáció, de személyesen felsülök...
Szóval igaz, amit a #25 ír. Kihullunk a rostán.
@29: nyilván nem mindenki ismerkedik azonos könnyedséggel, de azért ez amit Te és #25 írtok az szerintem egy ugyanolyan kifogás, mint a helyi szűzfiúk: "nem vagyok gazdag", "nem vagyok magas", "nem vagyok izmos", "nem vagyok jóképű" dumája.
Mindenki találhat magának valami gumicsontot, amihez ragaszkodik, hogy neki miért nem megy az ismerkedés, ez egy kellemes énhazugság, amibe bele lehet kapaszkodni, és az összes kudarcot ráfogni, ahelyett, hogy az ember kicsit is kilépne a konfortzónából.
(ui: végül bocsánat, nekem amúgy mindegy, hogy ki, hogyan éli az életét, szóval nem akarok a dolgaidba szólni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!