Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostingoltok? 30,l

Figyelt kérdés

Adva van egy 30 éves fővárosi lány (én). Paraméterek: 173 cm/51 kg, hosszú szőke/szőkésbarna melírozott haj, kék szem, sportos, diplomás, van munkája, lakása, állítólag jó humorú, érdeklődő, hobbikkal, sok oldalú elfogaltságokkal, segítőkész, empatikus, elég jól elvan egyedül is, heti 5x2 órát edz, befogadó az újdonságok felé

Miért van az, hogy amennyiben megpróbálok BÁRMILYEN fiú ismerősömmel, egy idő után ghostingolnak, akármennyire is úgy tűnik, hogy jól megértjük egymást? Mit ronthatok el?

2020. okt. 10. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A gond az, hogy hiába írod le, hogy ilyen vagyok meg olyan vagyok. Ez a te önképed. Lehet, hogy nagyon rossz a természeted, vagy ha nem is egetrengetően rossz van egy nagyon rossz tulajdonságod, beidegződésed, bármid, ami taszítja az embereket. Tarts egy kis önvizsgálatot.

Nekem volt olyan kolléganőm aki pl. Ugyanezt írta volna + kiemelve, hogy őszinte, pedig szimplán csak paraszt volt mindenkivel.

Volt olyan, aki olyan lekezelően beszélt pl. A szakmunkásokról és a szerinte nála Rangban lejjebb levő emberekről, hogy diplomás jó beosztású emberként is instant hányinger jött rám, mikor megszólalt.

Ismerek olyat aki tipikus “Karen” minden jogát ismeri, nem győzi hangoztatni, kötözködik, kovetel, persze szerinte csak kiáll magáért,

Ezeket miért írtam le? Mert mindengyik hölgy művelt, stabilt anyagi háttere van és roppan csinos is, sportolnak, erdeklodoek. De van egy olyan szokásuk ami miatt menekülnek mellőlük a férfiak, pedig ha ezt levetkőznék (szerintem) főnyeremények lennének.

2020. okt. 10. 15:49
 12/22 Barnabas333 ***** válasza:
50%
Troll kérdés...Egy ilyen nő nem fog ide írogatni...
2020. okt. 10. 16:44
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Persze ilyen, "tökéletes" csaj itt a gyakorin, és pont ismerkedős témában, hát hogyne. Hatalmas nagy kamu kérdés.
2020. okt. 10. 16:48
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Miért lenne kamu? Attól o meg láthatja így magát, hogy ennek nincs köze az igazsághoz.

Vagy a saját lakás és a 173/51től már jó csaj lesz? Mert ezt mondhatjuk ki ténynek ha nem hazudik.A többi szubjektív..

2020. okt. 10. 17:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy kérdem van. Mi az a “ghostingolás”?
2020. okt. 10. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:
*kérdésem
2020. okt. 10. 17:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
le van írva. De a gugli a barátod, nem vagyok hajlandó leírni az egy darab szót, amit keresel.
2020. okt. 10. 18:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, talán a jellemed miatt, vagy mert nem vagy érdeklődő, vagy mert túlságosan is ráakaszkodsz a másikra, vagy azt várod, hogy csak a partnered tegye oda magát az ismerkedés során stb. Sokféle oka lehet ennek, amúgy az is tény, hogy nemtől függetlenül sok a gyáva ember, és ha neten ismerkedsz, akkor még rosszabb a dolog, mert ott sokkal könnyebb szó nélkül eltűnni, mint élőben.
2020. okt. 10. 18:23
 19/22 anonim ***** válasza:
A leirasod alapján csak arra tudok gondolni hogy olyan tökéletes vagy hogy egyszerűen jobbnak látják elbujdosni szegyenukben.
2020. okt. 10. 21:20
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
A 30 L önmagában egy oximoron. Javítsd ki 30 VL-ra (30 éves VénLány) és már választ is kaptál a kérdésedre.
2020. okt. 10. 22:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!