Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ghostingoltok? 30,l
Adva van egy 30 éves fővárosi lány (én). Paraméterek: 173 cm/51 kg, hosszú szőke/szőkésbarna melírozott haj, kék szem, sportos, diplomás, van munkája, lakása, állítólag jó humorú, érdeklődő, hobbikkal, sok oldalú elfogaltságokkal, segítőkész, empatikus, elég jól elvan egyedül is, heti 5x2 órát edz, befogadó az újdonságok felé
Miért van az, hogy amennyiben megpróbálok BÁRMILYEN fiú ismerősömmel, egy idő után ghostingolnak, akármennyire is úgy tűnik, hogy jól megértjük egymást? Mit ronthatok el?
Két lehetőség van:
-Ugynézelki mint egy picasso festmény.
-A kmmunikácioba valamit nagyon rosszúl csinálsz.
az elég félelmetes, hogy azt hiszed, hogyha leírod a paramétereidet, akkor pont itt meg tudják mondani miért tűnnek el a fickók. Nyilván azért, mert érzik, hogy vagy nem tudnak vagy nem akarnak veled lenni/neked megfelelni. De a paraméterek leírásával itt nem lehet előre jutni, mert nem ezen múlik, hanem pl azon, hogy hagyod-e őket szóhoz jutni, meg akarod-e mondani, hogy mit csináljanak, okos vagy-e, szép vagy-e és úgy általában megéri-e időt szánni rád.
Láthatóan nem tudod, hogy miben van hiány, ez azt jelenti, hogy a kommunikációd nem jó, ami a kérdés leírásából is látható plusz lehet, hogy egyszerűen csak rossz helyen keresgélsz.
Egyszer volt egy kalandom 27 évesen egy hozzád hasonló paraméterekkel bíró csajjal, de annyira érdektelen volt mindenben (szexben is), hogy én éreztem rosszul magam utána, pedig volt siker rendesen.
A beszélgetésbe látszania kell az érdeklődésnek és, hogy nem egy egybites unalmas picsa vagy, mert akkor mindenkinek csak egy egymenetes kaland leszel, ha ezen nem változtatsz.
Még annyi, hogy a fenti leírásod alapján te hiszed magadról ezeket a tulajdonságokat, vagy más bókolt, de a valóság néha odavág
8-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!