Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a férfitöblet mánia?
Eszem ágában sincs más gyerekét nevelni. Ha a nő olyan hülye volt hogy összejött egy görény pasassal aki felcsinálta az ne az én problémám legyen.
Miért kéne gyerekkel rendelkező nővel összejönnöm? Kb a legutolsó helyen szerepel a listán. Lehet akármilyen szép meg csinos akkor sem kellene. Talán gyerek csinálás előtt nem ártott volna a rendes pasik közül válogatni de ugyebár akkor is csak a nagymenők kellettek. Eltartónak meg jó lesz a kedves pasi is...
Akar a franc egy bio ATM lenni meg valaki másnak a porontyát nevelni... A másik meg hogy 30 év felett egyre jobban begyepesednek a nők... Érzelmileg kiégett selejtek tisztelet a kivétel.
6osnak igaza van, én komolyan nem értem, hogy miért ennyire gyépések az emberek, hogy a tök nyilvánvaló tényekkel vitatkoznak.
Olyanok vagytok, mint a vírustagadók, b-szki.. :DD
Az egyik legnagyobb demográfiai probléma az országban, és te nem hallottál erről?
Hol élsz te?
28. Ameddig nem olvastam róla itt, addig én sem tudtam róla :D
Én személyesen négy szingli nőt ismerek, közülük három aktívan társkereső, egy egyenlőre nem ismerkedik.
Az a három lány, rendszeresen randizik, de nem neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!