Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen ismerkedési lehetőségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedési lehetőségek vannak egy szociális fobias nőnek?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem de ott tele van fura emberekkel.. Szórakozóhelyekre nem járok el, ott nem lehet normális kapcsolatot találni szerintem.
2020. okt. 9. 09:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%
A válaszaidból és az írásodból az jön le hogy nem fóbiás vagy, csak simán hülye aki meg se akarja oldani a problémáit. Azt javaslom várj még 20 évet és akkor 60 évesen vehetsz pár macskát magadnak akik majd elkaparnak.
2020. okt. 9. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem, itt a gyk-n is lehet ismerkedni...

Hidd el a válaszolók között is vannak normális emberek.

Valaki pont olyan párt keres, mit te !

Írd le hogy merre laksz, milyen idős vagy stb...

És igen, egy beszélgetésből, vagy a boltban való segítségkérésből is lehet kapcsolat, mint ahogyan bármilyen élethelyzetből..

(Pont van a tarsolyomban egy bolt-os sztori)

2020. okt. 9. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem az a gond inkább, hogy el vagy hízva?

Egyébként szedtem már fel nőt a Lidl-ben. Mi baj van ezzel? Mitől risten? Jobb inkább egyedül, mint nyitott szemmel járni?

2020. okt. 9. 13:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem fog ide járó lúzerekkel ismerkedni. A nők gondolkodása még kismértékben sem logikus.

2020. okt. 9. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!