Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jómódú emberként kihasználom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jómódú emberként kihasználom a társkereső oldalakon hogy tehetős vagyok.Más is csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Direkt nézegetem a nők képeit és ha egyszerűbb nőt látok háttérből ruháról kiderül írok neki pár sort majd küldök pár képet a házam belsejéről kocsiban ülve vagy nyaralgatós kép.

Mindegyik visszaír és egyből talizni akar.

Férfiként mennyi elítélendő ha valaki ilyen és kihasználja a helyzetét?

vagy ez csak a nőknek lehetőség hogy a testi adottságaikat használják ki a társkeresésben?Értem ezalatt az elittárs és a puncsos oldalt.

30F

2020. okt. 8. 22:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Engem frusztrálna a tudat, hogy még az általam lenézett nők is csak a pénzemert vannak velem.
2020. okt. 9. 00:14
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
Neked azért lehetnek komplexusaid.
2020. okt. 9. 00:22
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Ezért teszek én fel olyan képet, amiből nem látszik milyen módú vagyok. :D

N

2020. okt. 9. 00:22
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki kihasználja valamilyen előnyös tulajdonságát, másképp nem működik semmi. A szép nő kihasználja, hogy szép, a magas férfi kihasználja, hogy magas, te pedig hogy "tehetős".
2020. okt. 9. 05:43
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

Én egy egész alakos képet raktam ki anno, amin az arcom is látszik. Normál ruhában, kint a városban.

Nekem is van lakás, kocsi, nyaralni is voltam egyparszor, mégse villogok évvel.

Amúgy, ha azt akarod, hogy a pénzéért legyenek veled, akkor ez tökéletes módszer. A valódi éned majd úgyis kijön.

Engem pl az ilyen felvagós pasik taszítanak.

N

2020. okt. 9. 08:08
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
A nőket két dolog érdekli: kinézet és pénz. Társkeresőn pedig még nagyobbak az igényeik. Így aztán ha nem nézel ki tökéletesen, muszáj a pénzeddel hódítanod.
2020. okt. 9. 08:22
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
Pénz nem minden ha lúzer vagy mellé és ocsmány.
2020. okt. 9. 09:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

azok az egyszerű nők lehet hogy másnak is visszaírnak, nemcsak neked. abban hogy ki akarják hazsnálni a nőket, abban nem számít az anyagi helyzet, aki olyan, az akkor is csak erre megy ha a lyukas garasa sincs. Nem függ össze a kettő. Ha ez az életcélod, meg akkor csináld. Minden csaj a pénzre megy..minden pasi meg a fiatal csajra megy, hol itt a probléma. Ha ennyire nem akarod hogy a pénzedért szeressenek, keress egy elvált idősebb nőt, ő már nem úgy választ, hogy jaj legyen lakás...örül, ha van egy pasi, aki normálisan bánik vele és szereti. más lesz a prioritása, mint huszonévesen.

De az gondolom nem kell, cska a fiatal szép csaj, hát neked az kell, a nőknek meg az egzisztencia, minek kell ezen kiakadani?

2020. okt. 9. 10:55
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
A kérdező csupán megismerte a nők valódi természetét és kihasználja ellenük. Miért is ne? Nincs ezzel semmi baj. Nem tiltja a törvény.
2020. okt. 9. 10:56
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Fhú nekem erről az jut eszembe, amikor egy 30-as pasi csapta nekem a szelet, akkor voltam olyan 23 éves.

A pasi helyes volt, az érdeklődési körünk is, de hónapokig nem vitt fel magához, mert átépítés alatt volt a lakása.

Folyton egy jóbarátja lakására jártunk, ami úgy nézett ki, mint valami Gucci-Prada-csiricsáré puccbazár.

Faragott bútorok, fekete és arany csempe meg még nem is tudom már mi.

Majd egyszer csak elkészült a lakása, felmentünk, és egy barátságos, átlagos IKEA lakásban találtam magam.

Elkezdtem mondani, hogy mennyivel jobb ez a lakás, mint a barátjáé, már frászt kaptam a sok puccos giccses vacaktól, nem is értem ember miként tud ilyen helyen élni, szóval fikáztam rendesen, mert már voltunk annyira bizalmas viszonyban.

Aztán jött a poén, hogy a puccos lakás a sajátja volt, az átlagos, meg egy ismerőséé...csak tesztelni akart, hogy a pénzéért szeretem e vagy önmagáért.

Mit ne mondjak akkor és ott ért véget a kapcsolatunk.

2020. okt. 9. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!