Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20-26 éves lányok miért olyan férfiak iránt éreznek kémiát, akik bunkók velük, ritkán keresik őket, sumákolnak és nem mutatják ki az érzelmeiket?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 17:20
1/12 anonim válasza:
Mert a netes telefonba bújó, a budin és közlekedésben is pötyögő korszakban vagyunk. Ennek a generációnak a nagy része nem tapasztalhatta meg a gyakorlatiasságot sem a tanügyben, sem munkahelyen, sem szerelemben. Mert ha gyakorlatiasak lennének, ilyen bunkó csávókkal szóba sem állnának, mint ahogyan azt nagyanyáink is tették. Szerintem kb. 70 évesen fognak házasodni.
2/12 anonim válasza:
Szerinted mi ezt úgy választjuk? 1 hónapos ismerkedés után, úgy hogy már együtt voltunk, ő mondta ki, ma reggel húztam ki belőle, hogy semmit se érez. Vörös rózsa, programok, bemutatás,együtt alvások.. mindenen túl vagyunk. Jó srácnak mutatta magát, aztán nézd meg. :DHidd el ezt nem mi választjuk.. a jóra vágytam végre, nem erre, hogy játsszon velem.
24/L
4/12 anonim válasza:
... jött egy nő, ègig èrő cipőben, haspòlòban, platinaszőke hajjal, mègsem engem nèztek csorgò nyàllal, pedig itt "minden fèrfi" a szerèny külsejű nőket szereti. A vonzòdàs lehet nem logikai alapon működik... 🤔
5/12 anonim válasza:
Nem igaz a kérdésed.
Feltehetően te magad sokkal jobbnak gondolod, mint amilyen vagy.
6/12 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és egy nagyon kedves,odaadó barátom van aki kimutatja az érzéseit.
Milyen érdekes nem?
7/12 anonim válasza:
2-ea lehet nem szemétségből volt, csak szimplán azt hitte a arod hogy majd megszeretni idővel es nem úgy lett.
9/12 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, miért vagy olyan buta, hogy le is írod, hogy szerinted egy nőnek vonzó az, ha az ember bunkó vele :D
Ezt te tényleg komolyan is gondolod? lol
10/12 anonim válasza:
Általánosítás, én 21 vagyok és a párom egy nagyon jólelkű, vicces pasi, aki kimutatja az érdeklődését és törődik velem. Sőt, ha egy férfi figyelmes, kedves, udvarias, azt rögtön megjegyzem egyébként is és nagyon pozitív tulajdonságoknak tartom őket. Egyik barátnőm párja se egy bunkó nemtörődöm p.cs. Ettől még lehet a férfi csibész, nagydumás, kicsit rosszfiús, a kettő nem zárja ki egymást, nem anyuci kicsi fiát kell elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!