Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen ritka a kölcsönös erős vonzalom az életében? Miért találkozunk ilyen ritkán olyannal, akivel oda-vissza nagyon tetszünk egymásnak?
Személyesen évente egyszer (nagyon max kétszer) futok bele olyan emberbe, akivel nagyon erős kölcsönös vonzalom van köztünk. Úgy, hogy én is nagyon tetszem neki és ő is nagyon tetszik nekem egyszerre és már kb első látásra látjuk mindketten a másikon, hogy akár most egyből is lehetne valami. De ez akkor sem garancia semmire. Például 2 éve a távolság választott el minket valakivel, tavaly én követtem el hibákat az ismerkedéskor egy másik csajjal később, ami miatt nem lett végül semmi. Csak annyira bosszantó ilyen sokat várni a következő emberre. Tudom hogy jön majd ezután is valaki, akivel nagyon bejövünk egymásnak, lehet 3 hónap, lehet 1 év múlva, de rossz erre várni.
Olyan természetesen rengeteg van, hogy nekem tetszik valaki, de neki én nem tetszem, vagy egész gyakran olyan is, hogy én tetszem valakinek, de ő nekem nem annyira.
26/F
*Személyesen évente egyszer (nagyon max kétszer) futok bele olyan emberbe
Akkor fogalmad nincs milyen a valódi vonzalom.
Egész eddigi életemben 2 db. volt akihez igazán vonzódtam és egyik sem a férjem volt:D.Pedig nem mai csirke vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!