Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele, hogy nagyon ritkán tetszik neki valaki, azzal meg pont nem lesz semmi?
Én már annyira fáradt és szomorú vagyok ettől...
Nem lehet azt mondani, hogy túl nagyok az elvarasaim, mert az elmúlt fél évben azért lett volna pár srác, akit szívesen megismertem volna, de mindig az van, hogy nem kezdeményez, csak mosolyog, vagy foglalt, vagy ha neten beszélünk, akkor eltunik, stb.
Bezzeg akik nem tetszenek, azok folyton nyomulnak.
Nem értem, miért van ez, lehet ezzel kezdeni valamit?
Azon kívül, hogy legyen meg valakivel a vonzalom, igazából már semmit sem várok az illetőtol. Többféle személyiség is tud tetszeni.
24L
"de mindig az van, hogy nem kezdeményez, csak mosolyog"
A hímek sem mind egyformák. Köztü(n)k is van, aki kevésbé nyomulós, vagy aki abból indul ki, hogy csinos csajnak úgysem ő kell. A mai világban már nyugodtan kezdeményezhetsz te is.
"vagy foglalt"
Akkor bizony felejtős.
"vagy ha neten beszélünk, akkor eltunik, stb."
Neten ismerkedni elég necces, ha rövid szimpátia után nincs személyes találkozás, akkor szerintem felejtsd el.
"Bezzeg akik nem tetszenek, azok folyton nyomulnak."
Aki nem ért a szép szóból, azt meg nyugodtan elzavarhatod a halál kékeres faxába.
3: Ebben az az idegesítő, hogy mindig úgy érzem, hogy amúgy bejövok ezeknek a srácoknak, akikre gondoltam, mosolygás, szemezes, ilyesmik, vagy látom, hogy bámulnak. Ha valaki teljesen semleges velem, azt észreveszem. Éppen ezért furcsa, hogy ilyenkor sosem lesz semmi... Kétlem, hogy kivétel nélkül foglaltak lennének mind.
A nettel kapcsolatban meg arra gondoltam, hogy beszélgetünk kicsit, aztán egyszer csak nem ír vissza, vagy hébe-hóba.
Ez olyan mintha azt várnád, hogy mindig csak a férfiak lépjenek csak ők kezdeményezzenek.
Te is nyugodtan lehetsz kezdeményező, nyugodtan keresheted te is őt, nem kell várni mindig arra, hogy majd ő jön oda majd ő fog jelentkezni.
Nem kell az unalmas szöveg, hogy mert én nő vagyok...
Az is lehet, hogy megvolt az oka annak, hogy miért tűntek el vagy miért nem kezdeményeztek.
Sokszor azért nem jön össze két egymáshoz illő ember mert az egyik nem mer, a másik meg makacs.
Kezdeményezz beszélgetést azzal akiről úgy gondolod, hogy tetszel neki és ő is neked.
Valószínű, hogy nem mernek megszólítani vagy elhívni így ha te sem lépsz akkor nem lesz semmi lehet még hosszú ideig.
Utána meg otthon te azon gondolkozol majd, hogy miért nem hívott el, ő meg azon, hogy miért nem mert elhívni téged.
Szia!
Ezzel én is így vagyok, akibe szerelmes voltam már foglalt volt. Enyhén értelmi sérült hölgyek lettek volna hát kösz inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!