Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az aranyos, cuki fiúkat?
Az aranyos és a cuki jelző az két külön fogalom.
Aranyos lehet egy férfi, de cuki legfeljebb egy kiskutya vagy kismacska.
Szerintem ez nem fekete vagy fehér. Vannak férfiak (most olyanokra gondolok akik nekem tetszenek) akiknek a viselkedésében, megnyilvanulásaiban sokszor volt valami aranyos. Aranyosan mosolygott, aranyosan nevetett, aranyosan viselkedett valakivel v épp velem. Nem tudom jobban megfogalmazni. DE! Emelett férfias is volt, a komoly témában komoly de értette a viccet, férfias volt akire azt éreztem fel tudok nézni, egyszerűen egy felnőtt férfit láttam benne aki mellett úgy éreztem igazán nőnek tudnám magam érezni.
Azt gondolom a 2 nem zarja ki egymást csak jó ha van egyensúly.
Szeretem az aranyos embereket nemtől függetlenül, barátnak.
Kapcsolathoz a cukiság kevés, férfiban önmagában nem vonzó, nem férfias. Egyszerre férfias és mégis gyengéd legyen (ha tud ilyen lenni). Csak rideg, bunkó, érzelemmentes pasi se kell.
Szóval jó tulajdonságok, de önmagában kevesek ahhoz, hogy vonzó legyél a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!