Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beperelhetem a szüleimet azért mert miattuk nem lehet barátnőm?
A ki mire viszi az életben nem az osztályzatok milyenségétől függ, ezt te is jól tudod.
A felsőoktatás levelező tagozata például tele van ilyen rosszul sikerült pályakezdésű "túlkorosokkal", ők nem adták fel.
Sosem késő változtatni, de elhiszem, hogy otthon üldögélve szidni a szülőket egyszerűbb.
Ugye tudod kedves kérdező, hogy mindenki maga felelős a saját boldogságáért és életéért. Van egy kiinduló pont, és abból kell fejlődni/haladni. Van internet elérhetőséged, ha már ide is tudtál írni.
Tanúlj ki egy szakmát online, mondjuk számítógép programozás 1000+1 oktató anyag van online. Nem megy? Tanulj angolul. Utána jöhet az Udemy oktató anyagok. A gyárban megkeresett péntből rengeteg tananyag elérhető 10-14USD összegekért. Dohányzás drágább.
Nem idegeskedni kell, ezt-azt feljelenteni mert neked szar. Hanem NEKED kell ÖNMAGADBAN megtalálni a MEGOLDÁST, hogy NEKED jobb legyen és TEENI azért. Lehet mutogatni másra, bosszút álni, de attól mi lesz a jobb? Lesz egy pillanatnyi élvezet benne, de utána??? Mit fogsz csinálni utána?
Nyírd ki a családod és asd el. Most azt elköltöztek.
Tied lesz a kocka ház és talán nem leszel továbbra is ilyen frusztrált szerencsétlen.
Ásd el magad, a legegyszerűbb megoldás. Ha már változtatni nem akarsz. Azt hiszed csak neked nyomorult az életed? Bakki én tanyán nőttem fel, ehhez képest keményen dolgozom, s már egyedül lakom egy albérletben egy városban. Ha ilyen felfogásom lenne mint neked, már 100 x főbe lőttem volna magam.
Tudod mit? Maradj ott munka nélkül, s szenvedj még sokat.
Elvinném az ilyen síró embereket Afrikába, Ázsiába egy körútra. De nem luxusszállodákba.
Csak hogy rájöjjenek hogy még itteni csóró, alja emberként is a világ 7 milliárd emberéből simán benne vannak a 2 milliárd leggazdagabban. És hogy van a világon legalább 5 milliárd ember, aki szívesen bármikor cserélne velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!