Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten nagyobb az esélye, hogy végre lesz párkapcsolatom?
Még annó fiatalon én is így gondolkoztam, hogy majd feljövök egyetem miatt Pestre és a nagy számok törvénye alapján majd biztos jobb is lesz az ismerkedés és a párkapcsolat kialakítása. Hát a valóság jól arcon is csapott, mert egyenesen az ellentkezőjét tapasztaltam. Hiába van itt nagyobb választék, ha a lányoknak az igénye tényleg el van szállva. 15 éve vagyok Pesten, ez idő alatt egyszer sem sikerült pesti lánnyal összejönni. Mindig vidéki barátnőim voltak, pedig sokszor megfogadtam már, hogy most már itt Pesten kéne valakit összeszedni, mert különben távkapcsolat lesz a dologból.
32F
Legfőképp a pénz és a változás miatt akarok felköltözni egy időre.
Barátnő csak másodlagos dolog.
De még most se értem az átlag nőnek is ilyen nagy igényei vannak?
Nincs itt egy BP nő?
Off
voldoo felhasználónak, aki privátban írt nekem a fentebbi válaszommal kapcsolatban, viszont azóta letiltották, vagy törölte magát
Vidékiekkel úgy sikerült összejönnöm, de közben Pesten vagyok, hogy online társkeresőket használtam. Habár manapság az online társkeresőkön sincs szinte semmi, az igények ott is mintha megnőttek volna. Pár éve azért még jobb volt az ismerkedés az online térben tapasztalataim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!