Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten nagyobb az esélye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten nagyobb az esélye, hogy végre lesz párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, Tapasztalatok jöhetnek,

2020. szept. 30. 21:01
1 2 3
 21/27 Lazy Lover ***** válasza:
Hagyd a francba a Pesti "nőket" ahoz pénz is kell 19 jól le írta a lényeget
2020. okt. 1. 07:58
 22/27 VincentLaw ***** válasza:
100%

Még annó fiatalon én is így gondolkoztam, hogy majd feljövök egyetem miatt Pestre és a nagy számok törvénye alapján majd biztos jobb is lesz az ismerkedés és a párkapcsolat kialakítása. Hát a valóság jól arcon is csapott, mert egyenesen az ellentkezőjét tapasztaltam. Hiába van itt nagyobb választék, ha a lányoknak az igénye tényleg el van szállva. 15 éve vagyok Pesten, ez idő alatt egyszer sem sikerült pesti lánnyal összejönni. Mindig vidéki barátnőim voltak, pedig sokszor megfogadtam már, hogy most már itt Pesten kéne valakit összeszedni, mert különben távkapcsolat lesz a dologból.

32F

2020. okt. 1. 10:04
 23/27 A kérdező kommentje:

Legfőképp a pénz és a változás miatt akarok felköltözni egy időre.

Barátnő csak másodlagos dolog.

2020. okt. 1. 10:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha másodlagos az úgy teljesen rendben van. De csak a nő miatt soha, semmi ilyen volumenű dolgot ne tégy.
2020. okt. 1. 10:37
 25/27 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, csak a saját célokért szabad tenni.
2020. okt. 1. 10:43
 26/27 A kérdező kommentje:

De még most se értem az átlag nőnek is ilyen nagy igényei vannak?

Nincs itt egy BP nő?

2020. okt. 3. 07:47
 27/27 VincentLaw ***** válasza:

Off

voldoo felhasználónak, aki privátban írt nekem a fentebbi válaszommal kapcsolatban, viszont azóta letiltották, vagy törölte magát

Vidékiekkel úgy sikerült összejönnöm, de közben Pesten vagyok, hogy online társkeresőket használtam. Habár manapság az online társkeresőkön sincs szinte semmi, az igények ott is mintha megnőttek volna. Pár éve azért még jobb volt az ismerkedés az online térben tapasztalataim szerint.

2020. okt. 3. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!