Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Szerintetek is túl sokan vagyunk?
Figyelt kérdés
Gondolom nektek is feltűnt (vagy nem?), hogy túl sok a férfi, szinte akárhova is megyünk. Szórakozóhely, pláza, utca, étterem vagy valami sport klub, mindenhol.
Te pl. hogyan reagálsz, milyen mentalitással fogadod ha bemész egy helyre és sokkal több férfi van?
2020. szept. 29. 12:15
11/14 anonim válasza:
egyenlőek az arányok kb.
A gond az, hogy kevés a jóképű férfi és mindegyik nőnek az a kevés jóképű férfi kell.
13/14 anonim válasza:
A korábbi munkahelyemhez minden reggel és délután egy bölcsőde, óvoda, iskola tömb mellett sétáltam el. 10-szer annyi nő volt, minr férfi. Egy pláza is volt a közelben, néha oda mentem ebédelni, több nő volt, beleértve a dolgozókat is. Ha elmentem bankba, postára, bevásárolni munka után, szintén több nő volt. Elmentem munka után a gyerekemért az óvodába, és szintén nőkkel találkoztam. A munkahelyemen is 90%-ban nők voltunk, sőt a tanulóink is 70%-ban nők, lányok voltak.
14/14 anonim válasza:
Ez attól függ hová mész. Postán, bankfiókban, ruházati boltban, gyakorlatilag ezer más helyre ha bemész, szinte csak nőket fogsz látni. A probléma a szemléleteddel van. Túlságosan csak azt veszed észre, amit észre szeretnél venni. Nincs ezzel baj, az információt szűrni kell, csak tudj róla, hogy sokkal több van előtted, mint amit felfogsz belőle. Bármerre is járj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!