Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokan vannak úgy mint én?
Nagyon szeretnék párt, de nem találok vagyis nem tudok találni. Nem vagyok jó az ismerkedésben. Meg eleve nem is járok nagyon olyan helyekre ahol ismerkedni tudnék. 24 éves vagyok. Sokszor azt érzem hogy csak én vagyok ebben a helyzetben, és nagyon azt érzem hogy le vagyok maradva.
Nem adtam még fel azt hogy barátnőm legyen, meg családom, de a remény egyre halványul ahogy telik az idő.
A leggyakrabban itt a GYIK-en látok ilyen fazonokat. Az utcán azt látom, hogy teljesen átlagos pasik, akik távolról sem olyanok, mint Brad Pitt, csajoknak - néhol jó csajoknak - fogják a kezét az utcán.
Veled is az a baj, mint a többi ilyennel, fejben nem vagy rendben, rosszul közelíted meg a dolgokat. Olvass Csernustól, vagy nézd az előadásait, a félelmek leküzdése, és az önbizalom megszerzése bejáratott téma nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!