Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt sokan azt, hogy az adott férfi tehet
róla, ha egy nő sem vonzódik hozzá?
Így értik. Én legalábbis így értem. Ha ronda vagyok, akkor az inkább az én hibám, mint másoké.
2020. szept. 23. 20:14
Arról, ha egy adott nő nem vonzódik hozzá arról nem tehet. Hisz senki sem tetszik mindenkinek. De ha egyetlen nőnek sem tetszik arról már tehet és nem kell a genetika mögé bújni. Hacsak nem valaki abszolút Quasimodo mert akkor igen, a genetika a hibás. De minden más esetben dolgozni kell magadon, hogy néhány vagy sok nőnek bejojj. Gondolok itt az igényességre magad felé, ápoltság. Nem kell divatmajomnak lenni de attól még lehet ízlésesen öltözni, ápolt frizura, jokedély stb. Ha egy nagyapja nadrágjában járó búval baszott, morgó, negatív egyéniség vagy esetleg akkor ne csodálkozz, hogy a kutyának nem kellesz. Ha pedig rendbe teszed magad kívül belül akkor szinte lehetetlen, hogy soha egyetlen nőnek ne tetszél. Aztán már csak az lesz a kérdés, hogy akinek tetszel az tetszik e neked..
2020. szept. 23. 20:32
3/16 A kérdező kommentje:
Ha pl elvből nincs kocsim, az mennyire hátrány a nőknél? Nem adok ezekre a felszínes dolgokra.
Több baj is van veled, nem csak a külsőd. Kocsi? Ezek szerint mindenki egyedül van, akinek nincs. Hogy jön ide a kocsi? Miért kell ilyen szánalmasan mentegetni magad, amiért képtelen vagy ismerkedni?
2020. szept. 23. 20:42
A nők ahhoz vonzódnak, aki udvarol nekik.
Most lehet, hogy 20 nőből csak 14 vagy 4 fog vonzódni, de ha nem csinálsz semmit egy nőnek se, akkor egy se fog.
2020. szept. 23. 20:43
Mit nem értesz? De komolyan ennyi ostoba embert hogy tud bevonzani ez az oldal?
Az, hogy ki vonzó, ku.rvára nem az autón múlik. Mész a plázában, rámosolyogsz egy csajra, és szerinted azt gondolja, hogy "fujj, villamossal jött a csóringer, hát kinek kell ilyen"? Ez nem olyan tulajdonság, ami látszik.
Ezen kívül, rengeteg férfinak nincs autója, de van nője. Tehát nem állíthatod, hogy az autó hiánya kizáró ok a nőknél.
De hiába, kár a szóért, úgyse fogod érteni.
2020. szept. 23. 20:43
Meg mi van, ha így is vonzódnak hozzád?
Csak nem tudod felismerni a vonzalmat.
És mi van, ha felismerted?
Ezektől még nem lesz barátnőd.
2020. szept. 23. 20:47
A külső nem minden. Tök sok ismerősöm vam akinek tök korrektül kinéző barátnője van és mindegyik pár évek óta együtt van.
Van ismerősöm aki objektive nem egy helyes pasi, de egyedi, közvetlen, jófej, érdekes, vicces. Csomó csaja volt, most is van egy szép lány aki a barátnője.
Nem lehet mindent a külsőre fogni.
2020. szept. 23. 20:50
Hát a kocsi elengedhetetlen. A bevásárló központok a város szélén vannak. Nálunk már a cigányok is derbiznek az utakon, lehet még jogsiuk sincs. G-s, H-s rendszámú autók mint a nyű. Már nekem is kínáltak 50-100 ezerért ilyen kocsit. A prolik járnak busszal. Ott hiába mosolyogsz csajra.
2020. szept. 23. 21:05
Úgy mint a bicajosokra sem mosolyognak a csajok, többször próbáltam. Nyominak tartják őket.
2020. szept. 23. 21:06
Kapcsolódó kérdések: