Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lényegében én akkor becsaphato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lényegében én akkor becsaphatom a rendszert?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a legtöbb 20-25 közti lány már nem járna, nem is szexelne 30 feletti férfival a kor miatt. Na most én 25-nek nézek ki maximum. Gyakorlatilag letagadhatok 8-10 évet simán. Rájöttem, hogy jobb is, ha hazudok ezentúl, mert ha korábban néhány esetben is így tettem volna, több punciba bújt volna a farkam, így pedig, hogy elárultam, miszerint 32 vagyok, a lányokban bekapcsolt egyből a vészvillogó, hogy Úristen, 30 feletti, én meg csak 20-25.

Hm?

32f

2020. szept. 29. 08:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Köztudott? Én pont az említett korcsoportba esek, de soha nem hallottam erről. Az ellenkezőjét annál inkább. 25 felé sok nő már stabil kapcsolatot akar, ezért inkább választana egy harmincast, aki már megállapodna. Ebben a korban 7 év korkülönbség már egyáltalán nem számít soknak.

Ha szerinted hazudnod kell a korodról, hogy 10 évvel fiatalabb lányokkal szexelhess, akkor valószínűleg nem te vagy az, akivel a lányok megállapodnának. Akiket te keresel, annál lehet, hogy a 30 már öregember, de azért ne vedd ezt annyira általánosnak.

2020. szept. 29. 08:33
 2/12 A kérdező kommentje:

#1: Nem talált.

Üdv. Sheldon Cooper

2020. szept. 29. 08:45
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Ne hízelegj magadnak, nem vagy te Sheldon Cooper.

Amúgy én 25 évesen jöttem össze az akkor 32 éves férjemmel. Mondjuk ha bármit is hazudott volna magáról, utána repült volna az is biztos. De mivel őszinte volt és jó ember, hozzá mentem.

2020. szept. 29. 08:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Azoktól az értelmes, jóindulatú emberektől kérdezem, akik idetévednek, hogy figyelitek, milyen hangnemben válaszolnak itt az emberek? A legszörnyűbb az egészben, hogy már nem csak az idősek ilyenek egymással, hanem a fiatalok is. Ezért szégyellem, hogy magyar vagyok és itt élek. Pontosan ezért, mett ilyen szemetek egymással az emberek. Egy névtelen oldalon, egy teljesen normális, ártatlan kérdést rakok fel és ez a reakció. De nem probléma, ez kitűnően mutatja az orszag mentális állapotát és azt is, hogy az ilyen válaszokat író emberek élete nagyon nincs sínen. 🙂
2020. szept. 29. 09:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Az már csak egy reakció volt. Nem én kezdtem.
2020. szept. 29. 09:18
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Igen, egy reakció volt arra, hogy ne hízelegj magadnak, nem vagy te Sheldon Cooper. Ezt én írtam. És utána még a kérdésedre is válaszoltam. És ez volt a reakciót. Szóval, miért nincs sínen az életed, mesélj?
2020. szept. 29. 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

"figyelitek, milyen hangnemben válaszolnak itt az emberek? "

Már hogy te?

Miért a reakció mi ha nem válasz?

2020. szept. 29. 09:22
 8/12 A kérdező kommentje:
#14: neked nincs sínen mami, mert férjes nő létedre ilyen fórumokon lógsz? Biztos jó a hazassagod. 😄
2020. szept. 29. 09:33
 9/12 Lazy Lover ***** válasza:
16%
Tagadd le nyugodtan de amúgy sok fiatal csajnak be jönnek a 30 as pasik
2020. szept. 29. 10:07
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
A rendszert nem csaphatod be, egyes egyedeit igen. Kérdés h mennyire jövedelmező ez. Ha esetleg olyan suncit “csapsz be” ezzel, aki megtetszik, de mondjuk allergiás a kamura, akkor buktad - pedig ki tudja, ő lenne számodra a tökéletes mrs. Sheldon.
2020. szept. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!