Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok közül is vannak olyanok akinek nem volt kapcsolatuk és már 20 felettiek?
Köszi #1, lelkironcs azért nem vagyok. Hülyeséget nem kellene írni mintahogy általánosítani sem.
Nem csak a kinézet az oka, sőt, hanem sokkal inkább a hozzáállás kérdése. Én nem állok készen kapcsolatra, még magamra is alig van időm, nem hogy egy másik emberre. Bizalomhiányom is van igen de ettől nem gondolom magam lelkironcsnak, sőt, alapjáraton életvidám ember vagyok.
22/L
"Én nem állok készen kapcsolatra, még magamra is alig van időm, nem hogy egy másik emberre. Bizalomhiányom is van igen "
Mondom én, hogy egy lelki roncs vagy, mit kell ezen szépíteni?
Azért nincs pasid, mert lelkileg nem vagy rendben, nem azért mert nem lehetne. Gondolom száz meg ezer jelentkező lenne. Csak a gond veled van, a beteg lelkivilágoddal.
Nekem nem volt, csúnya vagyok és csendes is.
21 L
A leghangsúlyosabb oka igenis a kinézet. Vannak jelentkezők, ja... Nálam pl. a "legminőségibb" mind közül egy több mint 11 évvel idősebb, bárkit (pl. anyjakorú exrúdtáncost, roma lányt stb.) megdugó, de engem még így is csak szigorúan titokban megdugni akaró, szakmunkásképzőt nagy nehezen elvégzett, megjelenését tekintve sem egy nagy eresztés fickó. Ennél csak lejjebb van. Sokkal lejjebb. Mondjuk szerencsére legalább nem állnak sorban, csak elvétve találnak be.
Ehhez képest látom én is, hogy a szép, vonzó nők körül mi zajlik. Náluk tényleg vannak jelentkezők. Lépten-nyomon, kb. bárhol, ahol megjelennek, és nem csak a legalja kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!