Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnál olyan lánnyal aki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan lánnyal aki egy hónapban megeszik kb: 30-35 hamburgert?

Figyelt kérdés
Kedd, csütörtök, péntek, szombat hamburgernap
2020. szept. 26. 20:28
1 2 3
 21/25 $$$$$ ***** válasza:
100%

Hát engem nem erdekelne. Bar akkor neked meg el kellene fogadni hogyen havonta max 1 et eszek.😂😂Mert alapvetően figyelek a kajamra es nem eszek gyors kajat. Csak havi 1 szer tartok egy csalo napot, ami neha hambi. De nem mindig. De egyebkent felölem azt eszel amit csak szeretnel.

20/F

2020. szept. 27. 10:21
 22/25 anonim ***** válasza:

A legelső válaszban írtak alapján lehetne tolni mint a lopott biciklit :D

Am havi 30 burger nem sok, hiszen ha mondjuk valaki megiszik havi 30 sört az se számít még alkoholistának.

Ja és egy kérdés. Ki fizetné? :D

Én mondjuk biztos nem, a gatyám rámenne.

2020. szept. 27. 20:51
 23/25 anonim ***** válasza:
57%

22.

Szerintem az már alkesz. Pláne, hogy:

Napi 1 minden nap - nem bírja ki nélküle egy napot sem - alkoholizmus

Heti egyszer bevágja a hetet egyszerre, menetrendszerűen - szintén

És a többségükön érződik is ennek a szaga. Bár lehet csak nekem tűnik fel, mert nagyon zavarnak az alkoholisták és a zugivók is.

2020. szept. 27. 21:00
 24/25 A kérdező kommentje:

250 ezer forintot kapok havonta a munkahelyemről így nem okoz problémát havi 30 hambi :D

2020. szept. 27. 21:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Akkor nagy mázlid van kedves kérdező

A napi 1 sör még messze nem alkoholizmus.

Ismerek olyat aki "vészhelyzetben" még az arcszeszt is megitta vagy mi.

2020. szept. 27. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!