Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a barátnőd egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd egy hamburgeresnél dolgozna és minden este kajaszagú lenne amikor hazaér?

Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

"Felnőtt" párkapcsolatok kategória.

Ha benned ez felmerült, akkor nagyon éretlen vagy egy kapcsolathoz.

2020. szept. 3. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
21%

férfiaknál icipicit más a helyzet sokkal kevésbé számít az, hogy hol és mit dolgozik a nő.

dolgozzon az hamburgeresnél vagy pékségbe vagy árufeltöltő legyen, az sem baj ha még a szüleivel lakik, az sem baj ha nincs kocsija...

2020. szept. 3. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Nemzavarna. Főleg ha hozna hambit :D
2020. szept. 3. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Én férfi vagyok, de nekem ennél jóval magasabb az igényszintem. Az aláírom hogy az átlag, pincsikutya pasikáknak bárki jó, de erről a nők többet tudnának mesélni.
2020. szept. 3. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem zavarna.
2020. szept. 3. 20:27
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Laborban dolgozok. Néha olyan szaggal jövök haza, hogy halandó ember számára elviselhetetlen. Főleg, mikor valamelyik elborult könnygázt csinált a kutatásához, és leesett egy kisebb lombik. Vagy mikor az analitikán kénhidrogéneznek. Van váltóruhám, de a hajam például akkor is olyan marad. Senkit nem zavart igazán, főleg, mert ha valóban problémás nap volt szag szempontjából, azonnal lezuhanyzok otthon. De párom szintén vegyész, csak nem maradt a szakmában, szóval már meg sem érzi.

A kajaszag ehhez képest megváltás lenne, max kicsit felszedne, mert megéhezne tőle :D

2020. szept. 3. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
20 év körülieknek biztos jó lenne. Mivel ez felnőtt kategória, így illő lenne odaírni, hogy a "barátnő" kategória milyen korosztályra vonatkozik?
2020. szept. 3. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar.
2020. szept. 3. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavarna? dehogy zavarna.
2020. szept. 3. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Fényes karrier. Mondjuk vannak lányok, akiknek egy pizzafutár is elég!
2020. szept. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!