Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Nők! Ennétek hamburger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ennétek hamburgert randin a férfival?

Figyelt kérdés

Tudtok kulturáltan hambit falni? 😄 Vagy csupa maszat lenne a pofitok?

Kort is!

2019. júl. 4. 16:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%

Nem uncsi már? Előbb még dinnye volt a téma. Ennyire unatkozol? Nincs suli, vagy munkanélküli vagy?

Egyébként nem eszem hamburgert. Csak egészséges ételeket eszem.

2019. júl. 4. 16:22
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Akkor nem csak dinnye fétised van, hanem minden kaja amitől maszatos lesz a csaj? :D
2019. júl. 4. 16:22
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Nekem az a fétisem ha a csaj egy hatalmasat harapna a zsömlébe a nagy pofájával
2019. júl. 4. 16:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc hamburgerem akkora, hogy csak késsel-villával lehet enni, mert nem lehet átharapni. Azt tudnám kulturáltan enni, ha le is tudunk ülni és kapunk evőeszközt az elfogyasztásához, és még jól is laknánk.
2019. júl. 4. 16:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
"Egyébként nem eszem hamburgert. Csak egészséges ételeket eszem." - Egy IGAZI hamburger nem szemétből készül, mint a gyorskajáldákban.
2019. júl. 4. 16:49
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Most minden étellel meg fogod kérdezni?

Nem kedvencem a hamburger, de mint mindent, ezt is lehet kultúráltan enni. Aki erre nem képes, az ovi óta nem fejlődött.

20/L

2019. júl. 4. 16:54
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Akkor ovi óta nem fejlődtem, nekem nem nyílik akkorára a szám, mint egy hamburger. Már ha nem a mekis burgerekre gondolunk, amiben alig van cucc és tiszta lapos, mert igen, azt meg tudom enni, de egy normálisat nem.

Ha meg valakinek maszatos pofi fétise van, az csináljon magának gyereket, de dugni akarjon egyet.

2019. júl. 4. 17:08
 8/18 A kérdező kommentje:
#7: kérlek, nyugodj meg. Biztos éhes vagy. Gyere, csüccs le, készítettem neked egy duplaburgert. Lehetsz maszatos. 🙂
2019. júl. 4. 17:10
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak dinnyét de amugy fiu vagyok 😅😂 csak lattam az előzőt tényleg unatkozol ha ilyent kérdezel.... javasolnék valami hobbit vagy nem is tudom mondjunk egy baratnot?
2019. júl. 4. 17:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne, hogy maszatos lesz. Tükör, letörlöm. Nem vagyok híve a finomkodós képmutatásnak. Későbbiekben sem fogok kényeskedni, ha együtt maradunk, miért játszam magam az első nèhány hónapban? Sosem értettem. Sőt, még kézzel is ennék és finoman böfögni is mernék. Én nem bízok azokban, akik játszák a királylányt.
2019. júl. 4. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!