Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek magamnak márkás ruhákat, ha olyan férfival randizok aki szinten azokat hord?
Elősször is minden ruhadarab márka. Csak van ismert és kevésbé ismert. Egy kettőt hihetetlenűl kiemelnek mint pl a Nike. De nem mondanám jobbnak a kevésbé ismert márkáktól. Főleg hogy általában egy nagyobb márka irányítása alatt van több kissebb olyan márka ami nem annyira elterjedt.
Felesleges ilyeneken aggódnod. Na meg ha egy férfinak azért nem vagy elég jó mert nem olyan nagymultú márkákat hordasz akkor az egy se..fej.
ha magadat nőiesebbnek érzed egy másik ruhában, ha szexybb vagy egy divatcég felsőjében, s ha nem mindegy milyen bugyit vesz le rólad, akkor mindenképp.
Ha téged akar, akkor téged akar - te sem vagy márkás :) - de egyedi vagy, sőt, egyszeri.
42/F
Hány éves vagy 13?
Felnőtt nő önmagát adja.
A világ legjelentéktelenebb dolgai közé tartozik, hogy márkás ruháid vannak-e, az egyszerűbb agyú emberekre jellemző a ruhái alapján megítélni másokat.
Mi a baj a h&m márkával?Én is vásároltam már ott és jó ruhák vannak, még azt is drágának tartom.10ezer forint egy farmerért mikor mások meg éheznek.Ne érts félre, megtehetem, hogy márkás ruhákat vegyek, csak minek?Tavaly vettem egy Ralph pulóvert, valami méregdrága volt, gondoltam de király meg minden, aztán mikor otthon felvettem és megnéztem a tükörben rájöttem, hogy nagy csalódás.Kiadtam érte ennyi pénzt, mert van rajta egy ismert logó.Hülyének éreztem magam.
Szerintem akinek ezekre szüksége van annak gyenge az önértékelése és az énképe, valamit kompenzálni akar vele, hogy ismert feliratokat hord magán, mert ennyit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!