Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gàz ha a csajnak akivel randizok 22 évesen van már egy 2 éves gyereke?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 9. 20:25
1/13 anonim válasza:
Nem, miért lenne?
20 évesen szülni csak manapság korai.
30-40 éve még teljesen átlagos volt.
Ha téged nem zavar, akkor miért érdekel, mást zavar-e?
2/13 anonim válasza:
Te leszel a bebidzitter nem en. Majd megtanulod....
3/13 anonim válasza:
Dehogy gáz.
Tudod attól, hogy ő anyuci, még emellett nő is, aki ugyanúgy vágyik egy társra. Kicsit bonyolultabb a dolog, mint a "sima" nőkkel, erre készülj fel. Főleg, ha a képben van apuka, aki esetleg szemétkedik stb.
5/13 A kérdező kommentje:
2 es : talán valamo rossz tapasztalatod van ?
2019. ápr. 9. 20:40
7/13 anonim válasza:
nem gáz, de én nem jönnék össze vele
8/13 anonim válasza:
Igazából a kérdés kiírása a gáz. Neked ezek alapján az, csak próbálod bemesélni magadnak, hogy nem és ezt tudod jól, azért írtad ki. Hagyd ott akkor a lányt, neki is jobb lesz úgy.
9/13 anonim válasza:
Nekem gáz, de ha neked nem, akkor minden ok.
10/13 anonim válasza:
Neked nem gáz, nekem gáz lenne. Aki 22 évesen 2 gyereket összehozott, az jellemzően elég komolytalan személyiségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!