Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes komolyat tervezni egy férfival aki 20onevesen sokat dolgozik?
2
Hurrá, 30 évesen megkaphat majd sok 30 éves nőt... ööö... hurrá?
Én is 25 éves vagyok, véletlenül pénzügy-számvitel diplomám van és a banki, azon belül a befektetési szektorban dolgozom, plusz tőzsdézek (befektetem a pénzem), de nagyon nem így élem az életem, ahogy ez a srác. Nem csak a munka az élet, pedig nagyon szeretem, amit csinálok.
Pedig viszonylag szegény családból származom, a szüleim keveset keresnek és nincs diplomájuk, de nem hajtom agyon magam, hogy holnapra már benne legyek a felső-középosztályban, pedig 30-35 éves koromra szeretnék erősen stabil anyagi hátteret családalapításhoz. De ez a srác amit művel brutál.
Ja és a nők szemében sem csak a pénz számít. Tök jó hogy lesz 30-35 éves korára mondjuk 20 vagy 50 milliója amiket magának rakott össze, csak éppen a nők nem csak ezt nézik. Most is van ilyen munkatársam, így hétköznapi halandó szemmel tök gazdag lett alkalmazotti fizetésből hasonló módokon, de egyedül van, mert nem ért a nőkhöz, nincs velük tapasztalata, végigdolgozta a húszas éveit. Meg kell találni az egyensúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!