Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lassan 30 évesen butaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 30 évesen butaság belemenni egy olyan kapcsolatba, amire tudod, hogy nem lehet vele tervezni, de pillanatnyilag tökéletes?

Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 09:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha rajtam múlna, minden ezen gondolkozó embernek bemosnék egy oltárit. Nem mosógép a másik ember, hogy egy ideig használd, mert neked úgy kényelmes.
2018. máj. 27. 09:22
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha nő vagy ès gyeremet akarsz majd igen, hülyesèg.Ha fèrfi akkor is, de 45 èvesen is lehetsz apa, ha meg akarod próbàlni belefèr.
2018. máj. 27. 09:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy hogyan kényelmes, hanem, hogy az illetőnek olyan élete van, ami nem összeegyeztethető családalapítással..stb. Ezzel ő is tisztában van, de őt ez nem zavarja. Jelenleg engem sem, de tudom, hogy később ez különválást fog jelenteni, még ha addig csodásan is meg vagyunk.
2018. máj. 27. 09:26
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Aha. Szóval van családja, csak veled csalná a párját. Klassz.
2018. máj. 27. 09:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindenki más, van aki csak is azt keresi akivel egy életet el tud képzelni.

Előfordulhat, soha nem lesz boldog. Na és vannak olyanok, mint én, ha két év, két év, ha négy év, akkor négy év, de az legalább jó volt. Csak is az egy igazit, egy életre szólót keresem, ezek a boldog évek nincsenek az életembe.

2018. máj. 27. 09:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Dehogy van családja.
2018. máj. 27. 09:35
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Ezt bírom, az emberek 99%-a jós és tudja, hogy mi fog történni.

Bele kell vágni és kiderül. Ha nem jönne össze, lesz maximum egy pár év szép emléked.

Ha valakivel minden klappol, abból 100%, hogy élethosszig tartó kapcsolat lesz? Gondolom azért van ennyi válás a mai világban, mert mindenki annyira tudja, hogy mi fog történni a jövőben... :D

2018. máj. 27. 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
nem butasag, de nyitva kell tartani a szemed, hatha jon jobb.
2018. máj. 27. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi innen nem tudhatjuk. Szerintem azt kell átgondolnod, hogy hosszabb távon mit szeretnél, kifutsz-e esetleg az időből a családalapítással stb., ha az illető mellett döntesz. Mert lehet, hogy most izgalmas az, hogy megvan az összhang, a vonzalom, de lehet, hogy mire eljutsz a családalapításig, addigra már elhappolják előled azokat, akikkel ezt meg tudnád tenni. Tapasztalataim szerint az emberek ha meg is változnak, akkor jóval könnyebben változnak "jóból" "rosszá", mint fordítva. Akire most nem lehet építeni, arra valószínűleg később sem lehet majd. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én már elmúltam 30, és talán más szemmel látom a világot, bár régebben is figyeltem arra, hogy ki mennyire "komoly", mennyire lehet vele bármit is tervezni. Nyilván előre nem lehet tudni semmit, viszont azt át kell gondolnod, hogy ha ez a "kapcsolat" eltart néhány évig, akkor már te ott leszel a családalapítás küszöbén, és nem biztos, hogy ez az illető megfelelő lesz erre a célra, közben meg már azok is elfogytak, akikkel még lehetett volna kezdeni valamit. Én a magam részéről inkább a hosszabb távú előnyökre figyelnék, de ez csak az én véleményem, a te életeddel kapcsolatban neked kell döntened.
2018. máj. 27. 10:35
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Természetesen nekem kell döntenem, de néha segít pár tiszta fejjel gondolkodó kívülálló véleménye is. Ennyi elég is volt.

A kérdést lezártnak nyilvánítom. :)

2018. máj. 27. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!