Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érzések nélkül belemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzések nélkül belemenni kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, nagyon szimpatikus, meg alakulnak a dolgok szépen. Viszont szerelmes nem vagyok. “Félek”, hogy lassan majd beszélni szeretne arról, hogy hogyan is állunk.

Ha jön az, hogy akkor mi most egy pár vagyunk-e, mit mondjak? Ha azt mondom, hogy igen, becsapom. Ha azt mondom, hogy nem, mert nem érzek még semmit, akkor lehet, hogy hagyja az egészet a fenébe.

Ilyenkor mit érdemes csinálni? Mondjam, hogy szerelmes ugyan nem vagyok, de egy pár vagyunk? Az működik?

Nekem sok idő kell, mire érzések alakulnak ki bennem.

2018. márc. 26. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Miért nem ezt mondod neki? Hogy ismered magad és neked sok idő kell, mire érzések kialakulnak benned, de tetszik neked, és szeretnéd folytatni vele. Ez az igazság, nem?
2018. márc. 26. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Egyszerűen hagyod, hogy menjen minden a maga tempójába és amikor rákérdez, elmondod amit itt nekünk.

Ha jól érzed magad a lánnyal és szeretnél vele lenni, akkor menj bele szerelem nélkül is.

ha meg nem akarsz vele lenni, csak várod, hogy belé szeress, hagyd a fenébe.

Ha vele akarsz lenni, akkor meg őszintén elmondod, hogy jól érzed magad vele, szeretnél a barátja lenni, de neked több időre van szükséged, hogy szerelmes legyél.

2018. márc. 26. 10:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. márc. 27. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!