Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Nők! Ennétek hamburger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ennétek hamburgert randin a férfival?

Figyelt kérdés

Tudtok kulturáltan hambit falni? 😄 Vagy csupa maszat lenne a pofitok?

Kort is!

2019. júl. 4. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 28N.
2019. júl. 4. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Ennék. (Vegánt.)

Általában fültől fülig maszatos vagyok, de nem érdekelne.

32

2019. júl. 4. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk a mekis kicsi hamburgereket lehet szépen kultúráltan enni.Csak ha odavinne randizni,akkor el sem jutnánk addig
2019. júl. 4. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Hamburgert simán ennek egyetértek valamelyik előttem Levő írta nem lell meg játszani magunkat :) lehet normálisan enni kicsit maszatos leszek megtörlöm van szalveta :) ennyi
2019. júl. 4. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Sőt, ettem is már. Meg gyrost is és bármi ilyen jellegű kaját. Én imádom (ofc nem a mekis izére gondolok, ami fél fogamra sem elég), és nem érdekel, ha az egész képem csupa maszat, általában könyékig lefolyik rajtam a szósz, de lenyalom és kész :D Utána megmosakszom, na bumm. Nagyon ritka, ha egy hamburgert késsel-villával eszek, az tényleg csak az ilyen nagyon gourmet helyeken van, ahol magasabb a hambi mint a fejem, és egyszerűen tényleg nem tudom akkorára kinyitni a szám, hogy harapjam (bár azt is megpróbálom előtte, nyilván, szóval attól is nagy valószínűséggel maszatos leszek).

Ez ilyen, akinek a finomlelkű tip-top hölgyikékre van igénye, az ne velem kezdjen, ennyi :D

2019. júl. 4. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:
A Gogohamit nem mondanám elit hamburgerezőnek, hiszen büfé, de ott akkora hambit adnak, hogy azt csak késsel-villával tudom megenni, szóval azt én csak elvitelre kérem, és megeszem otthon.
2019. júl. 4. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:

35 éves nő vagyok, hamburgert enni még nem vitt férfi, étteremben meg nem igazàn szerepel az étlapon, de nem hiszem amúgy, hogy úriember hamburgerezni vinne egy nőt.

Legalàbbis én eddig ilyen esettel nem találkoztam, pedig 16 éves korom óta vannak randijaim, kapcsolataim.(jelenleg 5 éve együtt, együtt is élünk, de még most is étterembe járunk)

2019. júl. 5. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem ennék randin hambit az az egyik kaja amit nem tudok normálisan enni.

De párommal mindketten úgy esszük, hogy tiszta maszatok vagyunk és nem zavartatjuk magunkat egymás előtt

2019. júl. 9. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!